MVM dokumentum kitöltés új felhasználó esetén?
Természetesen voltam bent, az E-On és MVM összeolvadás miatt az MVM-nél és az E-Onnál is, de nem kaptam segítséget, ezért is írok itt.
Egyébként egy 60 m2-es tégla lakásról van szó. Légkondi, indukciós főzlap, sütő, mosógép és mosogatógép lesznek a fő fogyasztók.
Van több olyan pont is, aminek a kitöltésében bizonytalan vagyok, mit érdemes válasszak? A1, A2, A3, B alap, B komfort?
Illetve a napszaki teljesítménynél vagy vezérelt teljesítménynél mit kell írni? Lesz villanyóracsere és hálózatbővíétés is.
Próbálok tájékozódni, de már eléggé kétségbe vagyok esve, mér több mint 1 hónapja húzódik a dolog, minden más közmű átírása simán ment... Köszönöm előre is!
A1 a normál.
A vezèrelt az másik óra, arra köthetsz elektromos bojlert, azon csak időszakonkènt van villany(règi èjszakai).
A hálózatbővítèst külön igènyeled, azt szerelővel jó intèzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!