Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Más sem kap az MVM-től mostaná...

Más sem kap az MVM-től mostanában értesítést diktálási időszakról?

Figyelt kérdés
Eddig precízen küldte az emailt a rendszerük, mióta a villany is átkerült hozzájuk nem küldi már a gázét sem amit eddig szépen küldött. A beállításoknál minden változatlan pedig.
szept. 11. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak a villany diktálós, de nekem sem küldi mostanában az értesítést
szept. 11. 15:03
 2/9 mindentudó99 ***** válasza:
Neten diktálom az Mvm oldalán. Oda van írva a diktálási időszak.
szept. 11. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Hasonló cipóben vagyok én is,hogy edfig csak a gáz volt NVM,de már a villanyt is átvette az EOn-tól. Viszont visszagondolva, nekem ők soha nem is küldtek diktálási értesítést, csak az EOn, de ez is elég volt, mert egyidőben kellett diktálni a villanyt és a gázt. Most viszont a nagy eggyesülés utánaz egyiket 12.-e körül kell, a másik maradt 20 környékén, így meg már jó lenne az értesítő.
szept. 12. 02:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Én eddig E-on-os voltam, és onnan jött minden hónapban az e-mail, de az MVM nem küldött még egyszer sem mióta hozzá kerültem, és a beállítások között nem is találtam rá lehetőségem. :(
szept. 12. 11:42
 5/9 anonim ***** válasza:

#4 Telefonon az MVM next aplikációban jobb alul,hogy továbbiak, majd azon belül, hogy értesítések, és beállítom.

Sikeres diktálásról küldött értesítő e-mailt most, pedig hibát dobott az app,mikor az óraállásokat el akartam küldeni, de diktálási figyelmeztetést nem.

szept. 12. 12:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha felveszem az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, segítenek? Vagy nem érdemes fáradni vele?

Van egyáltalán megoldás erre a problémára?

Ha igen, mi az?

szept. 14. 23:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a napokban jeleztem az applikáció fejlesztőinek, hogy hiába van bekapcsolva a diktálási időszak jelzése, mégsem kapok figyelmeztető e-mailt. Remélhetőleg javítják.
szept. 15. 07:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Ma én is írtam nekik az webes felületen, én azt használom. Egyébként kizárt dolognak tartom ha ennyi embert érint akkor ne tudjanak róla hiszem hozzám hasonlóan biztosan rengetegen elfelejtettek diktálni emiatt az elmúlt időszakokban.
szept. 15. 14:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Válaszolt nekem a mvm, nem küldenek értesítőt az átállás alatt. Nem tudom mi az oka technikailag de szerintem ha akarnák megoldhatnák.
szept. 24. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!