Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Villony telepről jött olyan...

Villony telepről jött olyan papirom hogy -2021-Től nem fizzetem villonyt es 2.600€ eurot kellene fizzesek égyben. -Mi törtenik ha nem fizzetem ki?

Figyelt kérdés
EnviaM Strom
szept. 7. 17:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt itt a kérdezőnek valami reakciója, ami törölve lett?

Én élek a gyanúperrel, hogy a kérdés nem valós. Lehet, igaza van annak aki németországi kérdezőt feltételez.

De így nem fogalmaz olyan, aki magyarnak született, régen kint él és sokat felejtett az anyanyelvéből. Villonyt biztosan nem írna villany, áram, villanyáram, elektromosság helyett. (németeknél még papíron kommunikál a szolgáltató?). Lehet csak kötekedés, de ott nem így írják: €2600?

Ha meg német az illető, miért magyar oldalon kérdezősködik?

Egyébként egy pillanatig nem éltem kint, de agy olyan szögletes országban, mint a németek, biztosan nem hagyják évekig gyűlni az adósságot, és a nemfizetés biztosan retorzióval jár.

Nem tudom, mennyire tükrözi a valóságot, de volt régebben egy NSZK film. A főszereplője nem tudott jegyet venni az automatából, hiába próbálkozott. Fiatal srácok adtak el neki, amiről kiderült, hogy hamis. Ellenőrök feljelentették.

Nem akarta elismerni a dolgot, azzal védekezett, hogy a szolgáltató a hibás a rossz automata és a pénztár hiánya miatt. Ő nem tudta, hogy a jegy hamis.

Odáig fajult a dolog, hogy már majdnem börtönbe csukták. Pedig megúszhatta volna pár márka bírsággal.

szept. 8. 09:42
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom albérlet és a főbérlő nem fizette be.

Menj be a szolgaltatóhoz és beszélj a főbérlővel is.

szept. 8. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!