Mi történik, ha nem fizetek a szemét szállításért?
Figyelt kérdés
Kiköltöztünk külföldre, jelenleg nem lakik senki a házunkban, így szemét sem keletkezik. Jól tudom, hogy kötelező fizetni ilyen esetben is? Mi van akkor, ha egyszerűen nem fizetek?aug. 31. 14:55
1/8 anonim válasza:
Ember, legalább a földrészt vagy ne adj' Isten az országot nevezd már meg.
2/8 anonim válasza:
Hát mondjuk akkor mondd le a szolgáltatást, arra hivatkozva, hogy nem lakott az ingatlan.
3/8 A kérdező kommentje:
#1 Ha nem Magyarország lenne, nyilván írtam volna. A magyarországi házunkból költöztünk el, de a tulajdonjogunk még magvan. Jelenleg nem lakik senki a házban.
#2 Tudomásom szerint kötelező fizetni.
aug. 31. 15:58
4/8 anonim válasza:
Fel lehet fuggeszteni a szolgaltatast, en vagy 5 evig nem fizettem.
Ha megis kell, apropenz, inkabb kifizetem akkor is ha nem lakok ott.
5/8 anonim válasza:
A legtöbb helyen nem lehet felfüggeszteni a szolgáltatást, nehogy az legyen, hogy nem fizetsz, a szemetedet meg elszórod illegális helyeken.
Az történik, ha nem fizetsz, hogy előbb-utóbb behajtják rajtad valamilyen formában. Fizetési felszólítás, aztán meghagyás, ingatlanra terhelés, stb. stb.
6/8 anonim válasza:
Itt lehet nem fizetni, sok nyaraló, üres ház van a faluban. A fizetők matricát kapnak a kukára, e nélküli kukát nem uritik, de lehet feliratos zsákot venni, a zsák ára a szállítást tartalmazza. Moson vármegye. Kérdezz rá a szolgáltatónal.
7/8 anonim válasza:
Nálunk fel lehet függeszteni -pl. ha meghal a tulajdonos -, de ellenőrzik, hogy valóban nem használod-e a kukát.
8/8 A kérdező kommentje:
Sikerült szüneteltetni (MOHU-nál). Utólag kell majd nullás víz vagy villany számlával igazolni, hogy nem lakott az ingatlan.
okt. 24. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!