Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mennyibe kerül 1 kW nem...

Mennyibe kerül 1 kW nem lakossági árszabású áram?

Figyelt kérdés

Kibéreltem egy 15 m2 helységet raktározás céljából, de néha ott tartozkodom, pakolgatok.

Most jött mennyit kell fizetnem, 1 kW áram nettó 108,8 Ft +27% áfa

Rendszerhasználati díj 28,8 Ft +27% áfa/kW. Reális?

Nem gondoltam hogy ennyivel többe kerül mint amit otthon fogyasztott áram.

Nem vagyok vállalkozó, magánemberként vettem ki.

Előre is köszönöm a segítséget!

aug. 7. 15:32
 1/4 Gugu Gabor ***** válasza:
100%

Gondolom egy cégtől béreled aki nem lakossági fogyasztó. Itt nincs fix ár álltalában előre leszerződsz mondjuk 5000kwh rá és ez alapján kalkulálnak valamit.

Szerintem idén jóval olcsóbb mint a tavalyi, ismerős cégénél valami 90-en x forint kwh ra emlékszem szal szerintem simán lehet reális a 100ft

aug. 7. 15:51
 2/4 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
100%
Az áramtőzsdén 40-50 Ft/kWh körül, terhelési csúcson inkább 80-100 Ft/kWh. De a szolgáltató annyiért adja el neked, amennyiért akarja. Nyilván beleszámítja, hogy a lakossági ügyfeleken egy csomót bukik, így az ipari felhasználóktól többet kér kompenzációként.
aug. 7. 16:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Szerződésben nincs erről semmi, társasházkezelő cégtől bérlem.

aug. 7. 19:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként nem egetrengető a fogyasztás max. 1-2 kW/hó. Csak azért szemet szúrt ez az ár.
aug. 7. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!