Légkonditól mindig szédülök, fáj a fejem, orrom, torkom begyullad. Ahányszor nyaraláskor használtam ezt tapasztaltam. Pedig nem fújattam magamra. Más is járt így? Ezért nem merek beszereltetni itthonra, pedig iszonyat meleg van.
Nekem alaposan tisztított klímánál is előfordul rosszullét. Egyszerűen érzékeny vagyok rá. Inkább megfővök a lakásban, de nem használom, ha egyedül vagyok.
Bedugul az orrom, faj a fejem (nem nagy hőmérsékleti különbségnél is: klíma nélkül 28 van bent, 27-en szokott menni, mielőtt kimegyek egy óraval kikapcsolom, hogy akklimatizálódjak).
A szemem és a fülem is érzékeny a legkisebb huzatra is. Más nem is érzi, hogy jön a levegő, én igen.
Évente van tisztítva itthon mindkét klímánk, a cégnél évente kétszer, az autóban is minimum egyszer, mégis ugyanez a helyzet ha az arcomba, vagy a nyakamba fúj, pedig a hőmérséklet különbség sem nagy. Egyszerűen nem bírom. A férjem simán nyomatja az arcába az autóban pl., nekem 2 perc után bedurran az egész fejem és taknyom nyálam egybefolyik.
Az itthoni klímákat úgy használjuk emiatt, hogy ott megy, ahol éppen nem vagyunk. A hűvösebb idő jól esik, de "alatta ülni" nem tudok, mert rögtön beteg leszek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!