MVM Next egy felületen a gáz és villany egy helyen?
Figyelt kérdés
Ha már regisztráltam a gázra régebben, akkor itt fog megjelenni majd az áram is? (ahogy olvastam)
Automatikusan megjelenik majd az áram is a felületen? Mikor is lesz az átállás?
jún. 12. 23:05
1/14 anonim válasza:
Nekem már hetekkel ezelőtt megjelentek itt automatikusan az áramszámlák is.Örültem is neki, mert eddig az áram miatt másik oldalra kellett bejelentkezni.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi, szóval automatikusan. És hogy néz ki a felület? Van gázfül és áramfül?
jún. 13. 12:46
3/14 anonim válasza:
Egymás alatt jelennek meg a számlák vegyesen, abban a sorrendben, ahogy közeleg a fizetési határidő. Mindegyikhez oda van írva, hogy gáz vagy áram. A gáznál kék jelzés van, a villanynál pedig sárga.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Azt mondták hozzá kell adni az áramot, ha nem jelenik meg automatikusan. Én online weben át használom, nem app-ban.
Vagy várjak ég hátha beteszik automatikusan? Másnak miért jelent meg automatikusan...?
jún. 13. 16:00
5/14 A kérdező kommentje:
Kiderült az áram és gáz nem teljesen azonos néven volt regisztrálva, mivel személyiben két utónevem van. Ezért nem fésülte össze a kettőt..., szóval kicsit utána kellett járni, nem volt felesleges a kérdés. Most OK.
jún. 14. 22:12
6/14 anonim válasza:
5, hogy intézted el? nekem csak a gázszámla jelenik meg, pedig arról volt szó, hogy új ügyfélszolgálat összevont lesz.
Most ráadásul info átállás van.
7/14 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket.
Segítség: 06 1 9999650, itt tudták pikk-pakk megoldani. Ők csak a regisztrációval foglalkoznak. 24 óra az átfutás.
Jelezz vissza sikerült-e!
júl. 9. 10:21
8/14 A kérdező kommentje:
"Info átállás", mire gondolsz?
júl. 9. 10:21
9/14 anonim válasza:
Én is ezzel küzdök. A gáz az ok, azt már régóta használom. De sehol nem találok az appon belül olyan opciót, ahol hozzá tudnám adni az áramot.
10/14 A kérdező kommentje:
Telefonszámon segítenek. Automatikusan összefésülné, ha nem lenne valami eltérés, ha volt fiókod az áramnál is.
júl. 11. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!