Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogy kell H tarifát igénybe...

Hogy kell H tarifát igénybe venni, pontosan mikor alkalmazható?

Figyelt kérdés
Egyáltalán mi az?
jún. 11. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Mi az a gógli?

[link]

jún. 11. 14:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Megtaláltam ezt én is, és biztos nagyon hülye vagyok, de képtelen vagyok felfogni.
jún. 12. 01:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha van hőszivattyúd, klímád, amit fűtesre használsz, igényelhetsz H-tarifát. Az kedvezményesebb, mint a normál lakpssági tarifa. Külön villanyóra méri. A h-tarifás mérőóra igénylése és kiépítése többszázezer ft-ba kerül.
jún. 13. 05:58
 4/4 anonim ***** válasza:

#3 Kiegészíteném: Csak fűtési idényben lehet igénybe venni a kedvezményes díjszabást (23,5 Ft) és csak az adott berendezést lehet rácsatlakoztatni közvetlen bekötéssel. Fűtési idényen kívül normál tarifával történik az elszámolás.

Javítva: Alapvetően a kiépítés nem kerül több százezer forintba, az árat az dobja meg az esetek nagy százalékában, hogy az áramszolgáltató a régi típusú villanyóra szekrények szabványosítását írja elő, ennek a cseréje lehet nagyon drága.

jún. 13. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!