Mi történik ha az áramot nem tudja kikapcsolni a szolgáltató mert nincs otthon a tulaj? És már 3-szor próbálta a szolgáltató csak nem tudót bejutni a házba? 5000-ft os tartozásról van szó?
De nincs oszlop mert ez már a földkábeles?
19-es magadnál vagy? Itt egy számlakeveredésből adódó eltérés van majd egy részletező kimutatás káoszról beszélek.
24-es nek igaza van itt mindenki 1-milliót keres 4-órába vagy is a hozzászólások alapján?
Igazából 2-kívételel már minden hozzászóló én vagyok a hibás mert nem fizetek?
Abba bele gondolt itt a tisztelt publikum hogy, ténylegesen mit művelnek a szolgáltatók a fogyasztóval tönkre teszik a létét ha akarják.
Magyarán általam kitalált mondás, még kitudod fizetni a számládat hiteledet? Nem baj majd elmúlik!
Nem mert az ügyfélszolgálat egy nagy rakás szar, csak széttárják a kezüket panaszbejelentés negatív még válaszra se méltatják az embert.
Normál számlám 800-1000 ft érted?!
Simlis milyen simlis?
Milyen szívesség? Ez szolgáltatás kérem amit túlszámláztak és én meg nem hagyom magam a ganajoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!