Mit lehet csinálni ha a Vízművek egyszerűen nem hajlandó időpontot egyeztetni velem vízóra cserére??
Figyelt kérdés
Egyszer voltak itt novemberbem időpont nélkül, pont nem volt itthon senki. Be doptak egy papírt hogy kit kell hívni időpont egyeztetésre. Oké rendben, ez fel lett híva természetesen de leráztak. Azt mondták majd jön egy levél nem kell megijedni majd abban lesz egy telefonszám majd ott egyeztessünk. Oké ez a levél több hónap után februárban nagy nehezen megérkezett. A levélben az áll én nem éltem az időpont egyeztetés lehetőségével ( ez valótlanság mert nem igaz) és azzal fenyeget a levélben ha továbbra sem intézkedek köt bért kell fizetni melynek minimális értéke 20000 ft. Természetesen az ebben lévő szám is fel lett híva. A nő elkérte a számom azt mondta a szerelő ezen hív majd időpont egyeztetés céljából. Természetesen azóta sem hívtak. Egyszerűen nem lehet velük időpontot egyeztetni. És akkor még ők állítanak valótlanságot leg büntetéssel fenyegetnek. Most akkor ilyen esetben mit kell tenni? Természetesen hívás listában meg van a bizonyíték hogy én intézkedtem, utolsó hívást ők még rögzíteték is. Most akkor addig kell zaklatni őket még meg nem unják? Vagy mi a megoldás? Ők nem hajlandóak együtt működni, hazudnak valótlanságot állít és meg fenyeget is pénz büntetéssel. Ilyen van? Megtehetik? Még a végén majd én nekem kell fizetni mert ők nem működnek együtt??2024. márc. 1. 11:44
1/7 anonim válasza:
Emailben írj nekik, mindent leírva.. arra kötelesek válaszolni, és nyoma is van
2/7 anonim válasza:
Ha nagyon akarják cserélni majd utolérnek egyszer.
3/7 anonim válasza:
Neked kell gondoskodni a cserékről, hívd fel őket, de a weboldalon is lehet időpontot kérni.
4/7 A kérdező kommentje:
1. Ha nem történik semmi akkor az lesz.
Utolsó te meg olvasd el a kérdést rendesen, a kifejtést is.
2024. márc. 3. 12:37
5/7 anonim válasza:
Melyik vizmu?:) vagy melyik telepules kornyekerol vagy?
Egy cipoben jarunk:(
6/7 A kérdező kommentje:
Megoldódott ez, emailt kell írni amire fel kell hívni a figyelmet hogy már többszörösen akartál időpontot kérni és nem hajlandóak csinálni semmit. Ezt már nem hagyhatja figyelmen kívül.
okt. 10. 11:03
7/7 A kérdező kommentje:
Most viszont már az áram Szolgáltató csinálja ugyanezt. Ráadásul a villanyszerelőjük pénzt is vitt el anyámtól amit elvileg vissza kell adnia ha nem csinál semmit. Hihetetlen mik vannak ebben az országban egyébként már.
okt. 10. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!