Hogy lehet most villanyóra állást diktálni?
Figyelt kérdés
Ahol eddig diktáltam, ez a szöveg fogadott:"Változás az ügyintézésben!
2024.01.01-től az éves leolvasást helyettesítő fényképes mérőállás közlést kizárólag az E.ON Hálózat alkalmazásban tudja megtenni. A havi mérőóra diktálást a villamosenergia egyetemes szolgáltatónál vagy versenypiaci kereskedőnél kezdeményezhetik ügyfeleink. Kérjük tájékozódjon szolgáltatójánál a szerződéséhez tartozó lehetséges óraállás rögzítési módokon." Havi diktálásról lenne szó.
jan. 22. 07:05
1/12 anonim válasza:
Le van írva, Eon alkalmazás, ennél jobban mit magyarázzunk el?
2/12 A kérdező kommentje:
Tudsz olvasni? Az az éves leolvasásra vonatkozik! Nekem havi diktálás kellene.
jan. 22. 07:34
5/12 anonim válasza:
MVM Next appal tudtam diktálni most havi mérőállást. Én is kaptam ilyen üzit, de szerintem ez csak az éves leolvasásra vonatkozik, az nekem még odébb lesz, addig rájövök.
6/12 A kérdező kommentje:
Online diktáltam mindig, most lenne aktuális az e havi, és most szembesültem ezzel, hogy változtattak, de én erről semmilyen tájékoztatást nem kaptam, sem e-mailben, sem levélben. De ahogy látom akkor senki. Én nem kaptam semmilyen üzit, ez ott volt kiírva, ahol eddig diktáltam.
jan. 22. 10:20
7/12 A kérdező kommentje:
Ami vicces, hogy van 10 villanyórám, és fogalmam sincs hogyan tovább, most kezdhetek nyomozni.
jan. 22. 10:21
8/12 anonim válasza:
Minden hónapban az appban diktálok, pont tegnap diktáltam, de időnként nem működik jól az epn appja és nem tudok diktálni diktálási időszakom ellenére, aztán fél-egy nap múlva meg megengedi., próbálkozzál., ha meg nem megy, telefonálj.
9/12 anonim válasza:
Ha meg végkép nem megy, akkor majd diktálsz kövi hónapban, igazából nem a világvége, ha egyszer nem diltálsz, ne aggódj, számlát attól még küldenek becsült fogyasztással.
10/12 anonim válasza:
a számlán elméletileg van ügyfélszolgálati telefonszám,
ők talán többet tudnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!