Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Nem értem, hogy télen a magas...

Nem értem, hogy télen a magas fűtési költségek mellett, sokan felfűtik a lakásokat 25+ fokra és levetkőznek rövid gatyára. Nem lenne logikusabb, hogy felöltözöm, hosszú nadrág+zokni és pár fokkal leveszem a fűtést?

Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 07:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Tilcsuk be aki nem csoró!
2023. nov. 12. 07:42
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Logikusabb lenne, de van, aki másképp szereti. Szerintem mindenkinek joga van vagyonokat fizetni a fűtésért és egy szál pólóban ülni otthon, ha neki úgy jó.
2023. nov. 12. 08:16
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

Minden embernek más a fontos.

Valaki nem fűt csak hogy vedelhessen, más nem fűt, hogy a gyereke iskolába járhasson.

2023. nov. 12. 09:16
 4/13 anonim ***** válasza:
30%
Semmivel sem logikusabb felöltözni, de akinek nincs pénze fűtésre, az inkább ezt fogja tenni.
2023. nov. 12. 14:13
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Mindenkinek más hőmárséklet a kedvező. Én nagyon jól érezném magam a 25 fokban, de sajnos nem engedhetem meg magamnak, csak ritkán. Úgyhogy több ruha és alacsonyabb hőmérséklet.
2023. nov. 12. 18:57
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Egyik ismerősöm özvegyasszony, a férje bányász volt. A bányászok a fizetésük egy részét szénben kapták, úgyhogy a bányászcsaládok télen nem fáztak. Ez az asszony is ezt szokta meg. Szerencsére a lánya Ausztriában dolgozik, úgyhogy ő átvállalta a fűtés költségét. Így még mindig jól ki tudják fűteni a házat.
2023. nov. 12. 19:01
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
Kedves kérdező, amit kérdezel az még elmenne, ha ugyanazok, aki télen felviszik 27 fokra a fűtést, nyáron nem 21 fokon járatnák a klímát...
2023. nov. 12. 20:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem minden háznak, lakásnak egyforma az energiaigénye, és van, amelyiket simán ki lehet fűteni 25 fokra anélkül, hogy csődbe mennél. Mi szigeteletlen családi házban élünk, 22 fokot tartunk, pulcsiban vagyunk, és így fizettünk az elmúlt évben közel 1 milliót fűtésre, unokatestvéremék meg szigetelt panelban laknak, és 24 fokos szobahőmérséklet mellett ennek a töredékét fizették ki. Ha le lesz szigetelve a házunk, mi is újra 24 fokban leszünk.
2023. nov. 14. 00:26
 9/13 anonim ***** válasza:

8: Hű, az nagyon sok.

De én meg 19 fokig üldögélek tök meztelenül, nem értem ezt a 22 fok pulcsiban dolgot, az nyári meleg.

2023. nov. 14. 01:55
 10/13 anonim ***** válasza:
39%

#9: nagyon nem mindegy mit csinálsz, ha órákig ülsz a gép előtt, akkor 22 fokban már kell pulcsi. Én nem vagyok fázós, de olyankor nekem is kell.

Ha meg már maszkálok a lakásban, akkor 18 fokban is melegem van pulcsiban

2023. nov. 14. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!