Az éjszakai mérőn csak a bojlerem van. Eddig 300Kw volt rajta mérve havonta, most 530Kw úgy, hogy nem változott semmi sem. Mi lehet ennek az oka? Rossz az éjszakai vagy a a bojler lehet a hibás?
Figyelt kérdés
2023. nov. 2. 08:47
11/16 anonim válasza:
A vízkő miatt nem nő ennyivel a fogyasztás!
12/16 A kérdező kommentje:
Megvan a hiba. Az Eon ma kijött és kicserélte a hangfrekvenciás vevőt. Le volt égve. De hogy miért azt nem tudják, ráadásul fél éve is azt cserélték nekem. Azt mondják minden kábel bekötése rendesen meg van húzva, talán villámlástól vagy túlfesz a bejövőn. Minden esetre lassan lesz melegvizem...
2023. nov. 4. 19:20
13/16 anonim válasza:
Ennek semmi értelme nincsen. A vevőkészülék hibájának nincs köze a fogyasztáshoz. Ugyanannyi lesz a fogyasztás, mint volt.
14/16 anonim válasza:
#11 A vízkő nem növeli meg a fogyasztást. Számtalanszor kitárgyaltuk már.
15/16 anonim válasza:
14. nem azt mondtam én is? :D
13. ha folyamatosan be volt kapcsolva, akkor igen.
16/16 anonim válasza:
Bocs, a #10-esnek akartam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!