Egy év alatt 9 m3 vízet használtam, reális vagy csőtörésem lehet?
Figyelt kérdés
9000 liter víz, nagyon soknak tűnik.2023. okt. 22. 14:38
11/14 anonim válasza:
Nem lehet hogy elnézted és ez a havi fogyasztásod?9köbméter nagyon kevés vagy troll a kérdés.
12/14 anonim válasza:
Egy 3-4 fős család normálban egy hónapban minimum 5-6 M3 vizet elhasznál.
A 9 M3 egy évre, az viccesen kevés...
Ha egyedül is vagy te ott , akkor is 2-3 M3 víz el kell hogy fogyjon ha életvitelszerűen laksz te ott.
Példák: (1db wc lehúzás 5-8L, egy sima kézi mosogatás 30-50L(10-_perc), egy tusolás,/10perc 80-100L víz, egy teli kád víz 200L, egy db mosás 60-90L víz el megy.
13/14 anonim válasza:
Mi havi 22 köbmétert. Hárman vagyunk.
14/14 anonim válasza:
Ahogyan előttem írták páran...
Nos, én nekem van mosógépem meg mosogatógépem is, kézzel nem mosogatok.
Viszont nincsen vízmelegítőm, így gáztűzhelyen melegítem a vizet. Pottyantós budim van... havonta 3 m3 megy el. Az általad leírt mennyiség nálam 3 havonta megy el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!