Esedékessé vált a társasház felújítása, viszont lakásonként irreálisan magas, félmilliós összeget kellene erre november végéig befizetni. Ha én ezt nem teszem meg, tehetnek valamit?
Figyelt kérdés
A lakóközösség megszavazta, én nemmel szavaztam, majd a gyűlés végén mondtam a lakóknak, hogy akkor lehet helyettem is kifizetni. Gondolom ha felnyom a közös képviselő, akkor se igazán tudnak velem mit csinálni, nem?2023. okt. 19. 17:55
11/11 anonim válasza:
#9 Értem én, hogy a fideszfóbia súlyos állapotot tud előidézni és te nagyon szenvedsz tőle, de a törvényt ami szerint a társasházakban többséggel lehet döntéseket hozni ilyen ügyekben azt nem a fidesz találta ki. Már 30 évvel korábban is így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!