Milyen indukciós főzőlapot válasszak?
Sziasztok! Eddig gázt használtunk, de szeretnénk váltani indukciósra. Samsung, Electrolux, illetve Beko-t nézegettem.
Az a gond, hogy nagyjából 2 év garancia van az összesre.
Mi a véleményetek, tapasztalatotok, nektek melyik vált be?
Nézz rá aprós oldalakon, hogy melyik márkából van több használtan eladó. Sokat segíthet abban, hogy megtudd mik a széria hibáik.
szvsz az összes fos. Ha 5 évet kibírnak, akkor örülhetsz. Én az alsóbb árkategóriájúakból válogatnék...
Én éppen a sorolt okok miatt vettem olyat, aminek 5 év a garanciája!
[Minden készülékemet 10 éve a felújítás során Bosch-ra cseréltem. Az indukciós főzőlap is Bosch lett. Azóta már a harmadik van, ez nem Bosch. Érdekes, hogy a mosógép, a sütő, a mosogatógép, a porszívó, a kávéfőző automata mind bírja, azokból jó a Bosch, de az indukciós főzőlap az nem vált be a Bosch-tól.]
Köszönöm szépen a kedves válaszaitokat!
Szétnézek, igazad van.
Utolsó, megkérdezhezem, hogy milyent vettél most?
Én is épp olyant keresek, amire van legalább 5 év garancia, de tényleg nagyjából mindenkinek az a véleménye, hogy jó, ha 4-5 évet bírja.
Mi pont most vettünk Boscht közel 200-ért, hát bízom benne, hogy bírni fogja.
Plusz garanciát egyébként általában tudsz venni.
Na, hát sok szerencsét hozzá neked is!
Igen már rendeltem is egy Electrolux-ot, 2 év van vele de vettem hozzá plusz 2 évet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!