Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mennyibe kerülhet ilyen...

Mennyibe kerülhet ilyen esetben a havi rezsi?

Figyelt kérdés

Bocsi, nagyon tapasztalatlan vagyok, most fogok először egyedül lakni. Szerencsére lakbért nem, csak rezsit kell fizetnem ( rokoni kapcsolat végett).

Az érdekelne, hogy a havi villany, gáz és víz mennyibe kerülne egy polgári, kb 90 négyzetméteres lakásban?

Fűtès nem kell!! 16 fokon érzem jól magam, évek óta nincs nálam fűtès, kikapcsoltattam. Fűtenek a lakások minden oldalról, plusz manapság már normális telek sincsenek, felesleges.

Szóval a villany, gáz, víz érdekelne csak, átlagos hasznàlat mellett.

30 000 alatt vagy felett lenne kb?

Köszönöm

2023. szept. 3. 16:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10 Nagyon tévedsz abban,hogy egy társasházban nem kell fűteni! Mert szerinted ha kinn mínuszok vannak, akkor tenálad az a 16 fok mégis hogy jön össze? Azthiszed a nap fűti a házat? Hát nagyon tévedsz! A szomszédaidtól kapod a meleget, akik pl kisbaba miatt nem csavarhatják le a fütést. Tudod az ilyeneket mint te én csak piócának hívom, mert máson élősködnek. Egyik volt kollégám már 4-5 éve is 30-40 ezres fűtésszámlákat kapott, mert neki muszály volt maxra csavarni a fűtést a pici miatt, megse volt meleg,mert a falon keresztül elment olyanoknak mint te. Normálisabb társasházakban ezért már olyan rendszer van,hogy egy alapdíjat mindenképpem fizettnek mindenkivel, ami mondjuk 18-20 fok, aztán,hogy te ezt a dijat lefűtőd, vagy fagyoskodsz, az már a te dolgod, de szerintem arra ne alapozz,hogy zéró fűtészszámlád lesz.
2023. szept. 4. 18:13
 12/12 A kérdező kommentje:

egyrészt nem azt modtam, hogy 16 fok van, hanem azt, hogy abban érzem ( érezném) jól magam, mert így kikapcsolt fűtés mellett is mehetnének lejjebb a fokok.

másrészt mamàm lakása nem klasszikus társasházban van. Egyedi fűtés van, nem központi.

harmadrészt nem ez volt a kérdés.

Még egyszer köszönöm a vàlaszokat!

Mamát inkább megkérdezem a rezsiről.

2023. szept. 4. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!