Kőházban, ami inkább árnyékos, mint napos , ennyire magas a fűtésszámla?
Elköltöztem onnan és megegyszer annyit rá kell fizetnem, mint amennyi elő volt írva. Magyar pénzben számolva, 5 hónapra, amiből 4-et voltam ott ténylegesen, 48000 Ft volt egy 52 négyzetméter lakás fűtése úgy, hogy nem volt feltekerve a radiátor soha és állandóan fáztam. Nyáron is hideg volt. Északkeleti fekvésű volt a lakás és csak reggel sütött be a nap hajszál vékonyan. Ablakok kicsik és mélyek voltak.
Pár évet leéltem ott és volt, hogy 384 eurót kellett mégegyszer ráfizetni pluszban. Ott ni lehetett a baj ? Volt kémény is, legalábbis annak a helye. Falat festve látni lehetett, hogy alig száradt és pergett le a festék.
48 ezret soknak gondolsz 52 m2-e, 4 hónap alatt?
Ez havi 12 ezer.
Fűtésidényben mi 75 m2-e 30 ezret fizetünk havonta és elégedettek vagyunk.
Az magyarországi viszonylatban valóban sok lenne egy viszonylag korszerűbb fűtésnél. De 2 öreg konvektorral simán lehet ennyi.
Viszont mivel te euróról írsz, gondolom nem Magyarországon élsz, így nehéz lesz véleményezni, amikor azt sem tudjuk melyik ország.
5# képzeld mennyit kellene fizetni, ha a bal nyer?
el törölték volna a rezsicsokkentést, hogy a gombák fizessenek.
"igen, piaciárat kell fizetni"
mondta aki 500milliós villamossal ütötte el Karácsonyt, hogy lépjen vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!