Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Kőházban, ami inkább árnyékos,...

Kőházban, ami inkább árnyékos, mint napos , ennyire magas a fűtésszámla?

Figyelt kérdés

Elköltöztem onnan és megegyszer annyit rá kell fizetnem, mint amennyi elő volt írva. Magyar pénzben számolva, 5 hónapra, amiből 4-et voltam ott ténylegesen, 48000 Ft volt egy 52 négyzetméter lakás fűtése úgy, hogy nem volt feltekerve a radiátor soha és állandóan fáztam. Nyáron is hideg volt. Északkeleti fekvésű volt a lakás és csak reggel sütött be a nap hajszál vékonyan. Ablakok kicsik és mélyek voltak.

Pár évet leéltem ott és volt, hogy 384 eurót kellett mégegyszer ráfizetni pluszban. Ott ni lehetett a baj ? Volt kémény is, legalábbis annak a helye. Falat festve látni lehetett, hogy alig száradt és pergett le a festék.

2023. júl. 5. 12:30
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy szomszédok se igen voltak közvetlenül és alul fűtetlen pince volt.
2023. júl. 5. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

48 ezret soknak gondolsz 52 m2-e, 4 hónap alatt?

Ez havi 12 ezer.

Fűtésidényben mi 75 m2-e 30 ezret fizetünk havonta és elégedettek vagyunk.

2023. júl. 5. 13:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem. Havonta annyi. Azt sokallom.
2023. júl. 5. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Az magyarországi viszonylatban valóban sok lenne egy viszonylag korszerűbb fűtésnél. De 2 öreg konvektorral simán lehet ennyi.

Viszont mivel te euróról írsz, gondolom nem Magyarországon élsz, így nehéz lesz véleményezni, amikor azt sem tudjuk melyik ország.

2023. júl. 5. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
ÉDRESZTŐ! A fideszre szavaztál te is és csodálkozol, hogy a fideszes "rezsicsökkentés" alatt miért fizetsz olyan sokat mint még soha? Bakker. Ne szavazz orbánra, és akkor lesz esély az európarekord áram és gázszámlákat amik itt vannak (fizetésekhez képest) csökkenteni. Vagy szavazz továbbra is a fideszre, és fizesd úgy a számlákat mint a katonatiszt!
2023. júl. 5. 15:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem szavazok senkire. 😀
2023. júl. 5. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:
5# mi köze a Fidesznek a külföldi fűtési számlához?
2023. júl. 5. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:

5# képzeld mennyit kellene fizetni, ha a bal nyer?

el törölték volna a rezsicsokkentést, hogy a gombák fizessenek.

"igen, piaciárat kell fizetni"

mondta aki 500milliós villamossal ütötte el Karácsonyt, hogy lépjen vissza.

2023. júl. 5. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!