Nyári szezona 7xes fogyasztást kell fizetni gázfogyasztásnál?
bizony a fogyasztási görbe miatt nyáron nulla is lehet a rezsicsökkentett fogyasztás, vagyis az összes fogyasztást a piaci árral számlázzák.
Ezt a görbét módosíttassátok a szolgáltatóval.
MVM next appban és online ügyfélszolgálaton is lehet módosítani.
Probléma diktálósokkal van.Náluk van a jelleg görbe szerinti fizetés.
Átalánynál mindegy mikor használod el a kedvezményest.
Össze vissza fizetgettél,itt az eredménye.
"azt mondták hogy a nyári szezonba nincs kedvezményes ár csak piaci azaz 7xesen kell fizetni"
Van náluk valami adat a lakásokról, hogy mi megy benne gázzal.
Ha csak a fűtésre van náluk adminisztrálva, akkor van ez.
Ha ez az adat nem korrekt náluk akkor korrigálni kell, és akkor jelleggörbe alapján van egy kevés 1x-es árú gáz nyáron.
Állítólag.
Én éves leolvasús vagyok, mégis van jelleggörbe... akkor hogy is van ez 2-es????
Kérdező, nem bonyolult.
olvasd el ezt.
Nagyon leegszerűsítve:
Használsz mondjuk havi 100m3-t.
Decemberben ebből 100m3 rezsicsökkentett. Májusban meg már csak 20m3, a többi teliára. Júniusban meg 2 m3 rezsicsökkentett gáz van csak csökkentett áron, a többit a magasabbon kell fizetni.
Mint írtam ez a jelleggörbe módosítható a ti igényeiteknek megfelelően. Végig kell nyálazni az egész évet - vagy inkább több évet - és megnézni mikor mennyit fogyasztottatok és ennek megfelelően belőni a görbét, hogy nyárra is maradjon benne csökkentett mennyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!