Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Albérlet esetén hogyan működik...

Albérlet esetén hogyan működik a rezsi elszámolás?

Figyelt kérdés

Ikerlakasban élek,a fal másik oldalán egy másik három alberlo lakik.

Az én lakásomban nincs mérő óra,azt ígérte a tulaj hogy nemsokára felszereltet egyet.

Én egyedül élek,alig fogyasztok áramot és most random kijött 14 ezer forintos villanyszámla.

Semmi bizonyítékot nem kaptam hogy valóban ennyit kell fizetnem,csupán neten írt egy üzenetet hogy ennyi az áram díja.

Más albérletnél hogyan működik a rezsi elszámolás?

Tulaj küld a rezsi csekkrol fotót?

Érdemes a mérő órát is fotózni havonta?

2023. máj. 6. 11:46
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ha lejár a szerződés akkor felmondható vagy meghosszabbítható. Az órákat szerintem érdemes havonta leolvasni különben átalányt számláznak. Egy emberre 14 rongy villany sok hacsak nem megy a fűtés is villanyról. Nekem 8 ezer de a melegviz bojleres megoldás. Nekem is utólag mutatja be a számlát de igy nem ér nagy meglepetés.
2023. máj. 7. 14:04
 12/13 anonim válasza:
Nem hiszem én sem hogy miattad (már bocs) fel fog szereltetni egy mellékmérőt. Megszívtad. Erre mondják, hogy közös lónak túrós a háta. Laktam én is így egy fiúval, a barátnője is ott zuhanyzott aki amúgy nem is lakott ott, én meg fizettem a vízdíj felét. Szerencsére csak féléves volt a szoba bérlet utána tipliztem saját albiba.
2023. máj. 7. 14:10
 13/13 anonim ***** válasza:

"Ikerlakásban élek"

Hány helyen jön át a vezeték a lakásba?

Lehet, hogy akár 1 hasonló is megoldja problémát:

[link]

Beteszitek valami

[link]

dobozba

és kész...

A tulaj oldja meg, hogy ne tudd manipulálni. Szóval tegyen rá 2 műanyag plombát. A 300 Forint már nem oszt, nem szoroz.

2023. máj. 7. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!