Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mi a véleményetek arról,ahol...

Mi a véleményetek arról,ahol a nő fizet mindent, a férfi pedig alig-alig ad bele valamibe,de ő használ mindenből a legtöbbet?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 10. 21:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%
Okos.
2023. ápr. 10. 21:31
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
A pontos körülményeket nem ismerjük, így nem olyan egyszerű megmondani. De alapvetően meg kellene osztani egymás között a költségeket, és az itt most lényegtelen, hogy a férfiről vagy a nőről van szó.
2023. ápr. 10. 21:33
 3/19 anonim ***** válasza:
69%
Ha a nőnek pont ez a férfi a zsánere, akkor fizessen érte.
2023. ápr. 10. 21:40
 4/19 anonim ***** válasza:
78%

Részletek hiányában nem igazán tudom, mit kéne gondolni

Nemtől függetlenül, ha mindent az egyik fél fizet, az nekem eleve nem szimpatikus, legyen az a férfi vagy a nő

De az is lehet, hogy ebben a helyzetben a hétköznapi kiadásokat fizeti a nő, mint kaja, tisztítószer, elhasználódott használati tárgyak, és ami kívülről még kevésbé látszik, hogy a nagyobb kiadásokat meg a férfi állja, minthogy nyaralás, autó javítása, ha kell, stb

Nem látunk bele a helyzetbe, így nem tudjuk megmondani

2023. ápr. 10. 22:00
 5/19 Revolúcióbiológus ***** válasza:
15%
Azé a nő aki megműveli. A javai pedig annak járnak aki a műveléssel foglalkozik.
2023. ápr. 10. 22:04
 6/19 anonim ***** válasza:
79%

Régebben nálunk én (én vagyok a nö) fizettem a rezsit, meg a hiteltörlesztés, erre ment el a fizetésem. A párom meg a megélhetést, utiköltségeket, bevásárlásokat.

Egyszerübb volt, mint két számláról utalni a fele-feke ezt-azt, a végeredmény meg az volt, hogy az összes költség fele jutott mindenkire.

Szóval a kérdésböl nem derül ki semmi, csak hogy valaki megint mások ügyibe üti az orrát.

2023. ápr. 10. 22:23
 7/19 anonim ***** válasza:
44%
Ehhez két ember kell. Az egyik kihasználja, a másik meg hagyja.
2023. ápr. 10. 22:32
 8/19 anonim ***** válasza:
75%
egészségükre
2023. ápr. 11. 08:02
 9/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem az igazságos módszert választották az tuti.Én nőként biztosan nem fizetnék mindent ki.Az a minimum,hogy fele-fele arányban fizetünk mindent.
2023. ápr. 11. 08:46
 10/19 anonim ***** válasza:
80%
Ez egy újabb férfigyűlölő nő kérdése!!
2023. ápr. 11. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!