Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Az alternatív bútor fűtés...

Az alternatív bútor fűtés technikák közül melyiket próbálta már ÖN a gyakorlatban?

Figyelt kérdés
A legolcsóbb ha Önmagunkat vagypedig a Bútort fűtjük amiben vagy amin tarózkodunk...

2023. ápr. 3. 23:27
A kérdező szavazást indított:
A Paplan alatt próbáltam már hajszárítóval forróságot "csinálni" pár másodperc alatt, és nagyon jó volt
Olajradiátort helyeztem az ágy alá az ágynemütartó helyére, szinte alig langyosra(!) állítva remekül temperálja a fekhelyet
Számítógép monitor alá kis hősugárzó és arra rakom a lábamat amit télen mindig melegen tart, pokróccal letakarom ne szökjön el a meleg
50Wattos elektromos ágymelegítő lepedő 3 fokozatu mindenhol lehet kapni nem drága
KOTACU ez egy Japán fűtőtest ami levan takarva és ez alá a takaró alá fekszenek vacsorázni és aludni
5 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírásért! helyesen: BÚTTOR-FÜTTÉS
2023. ápr. 3. 23:31
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

:)))))

Az ágyban felteszel 4 takarót, és 3 perc alatt felfüttti a testhőmérsékleted még akkor is, ha a szobában 9 fok van!

Ágyon kívül lenne érdekes, hogy fütttesz.

2023. ápr. 4. 00:28
 3/6 anonim ***** válasza:
17%

Kérdező, nem ez a legolcsóbb megoldás, mivel ez minden helyen és minden bútornál külön-külön eszközt igényel és így a hatékonysága is nagyon rossz.

Az infrapanelnek azért van létjogosultsága mert azzal lehet olyan helyet pluszba fűteni ahol gyakrabban tartózkodsz, de ez nem helyettesíti a rendes, általános fűtést. A legolcsóbb egy jó szigetelésű helység jó minőségű fűtése nem túl magas hőmérsékleten - legyen az bármiféle megoldással is.

Az ágyba pedig már sok évtizede kitalálták az ágymelegítőt forró vízzel is meg elektromosan is, nem kell ostobaságokat kitalálni kérdésbe, szimplán csak venni kell egy fűthető takarót.

2023. ápr. 4. 07:13
 4/6 anonim ***** válasza:
28%
Ágymelegítő. Télen a horgász házban mindig azzal alszom.
2023. ápr. 4. 08:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Hagyományos izzós asztali lámpát a kezem fölé helyeztem. Irodai munkánál hasznos tud lenni
2023. ápr. 4. 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:
78%

Nekem meleg a barátom, így nincsen szükség külön fűtésre.

:)

2023. ápr. 4. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!