Jelenlegi árakon, egy 1,5 órás főzés árammal vagy gázzal olcsóbb?
Vagy a gázszámlától kapsz majd szívbajt, vagy a rizsevéstől.
Még megválaszthatod, hogy melyiktől szeretnél.
" gondolom te sem magában eszed a rizst, hanem zöldséggel"
Á. Szóval ha zöldséget eszel valami mellé, akkor az hatástalanítja.
Igazi női érvelés.
Palackos gáztűzhelyet, cseréltem indukciós főzőlapra, ami 2x16A-ra van kötve, azaz max teljesítményét ki tudja használni. Ha érzékeli, hogy kevés a szabad áram vissza veszi a teljesítményt, de nálam ilyen probléma nincs 3x25A-ra lett bővítve, egyéb okok miatt.
A palackos gázzal jóval gyorsabban lehet főzni, mint a vezetékesen, sőt a legfeltűnőbb a láng színe!
Megfelelő edényekkel kb felezte a főzési időket. Nem hittem el, amíg nem tapasztaltam. Emiatt újra kellett tanulnom főzni. A tefal edények nekem jól beváltak, és annyira nem is drágák.
A kérdésedre sajnos nem tudom a választ, mivel sosem számolgattam mennyibe kerül percenként gázzal főzni, ahogy azt sem tudom megmondani, hogy indukcióssal mennyi lehet. Persze utóbbi áramfelvételét mutatja a villany óra, de az meg attól függ, mit csinálsz vele. 14 fokozata van zónánként, összesen 7300w lehet maximum.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!