Nyugaton nem drágult a rezsi ?
Figyelt kérdés
"az átlagosan 270 font, azaz 117 ezer forint környéken mozgó gázszámlája a legrosszabb esetben is megduplázódik majd a hidegebb időkben, de az átlag négyszerese még őt is jócskán meglepte."
2023. febr. 19. 18:16
1/9 anonim válasza:
Itthon meg ismerek olyan nyugdíjast, akinek megemelkedett 300k-ra. Csak itthon az életben nem keresett annyit az ember, sem aktív, sem passzív munkaerőként, mint külföldön. Szóval ezek annyira felesleges cikkek. Tudom, tudom, nektek narancsos debileknek védeni kell a malacotok, de egyre egynegébbek vagytok benne.
2/9 anonim válasza:
Látom a Fideszeseknek össze kellett hozni gyorsan egy "külföldön minden szarabb" kamucikket, mert akkor boldogabban halnak éhen itthon.
3/9 mindentudó99 válasza:
Semmi konkrétum nincs. December óta. Február vége fele vagyunk
December egytől? 31 től? Találjam ki. Nálunk meg átlagfogyasztas felett hétszeres. Egy átlag falusi ház nem fér bele az átlagba.
4/9 anonim válasza:
Hollandiában tizenhatszorosára nőtt a gáz ára 2021 óta. Ott nincs rezsicsökkentés.
5/9 anonim válasza:
És mennyi volt előtte.Arról nagyon nem beszélnek,meg az ottani jövödelmekről sem.Itt meg a fidesz propaganda ontja magából a hűlyeségét .
6/9 anonim válasza:
Melyik nyugat?
Az ireknel ingyen van a viz es a csatorna hasznalata.
Az allam 2x200 euro aram tamogatast adott, 3 honapot nem fizettem szamlat.
A benzin olcsobb lett 0.20 euroval.
7/9 anonim válasza:
4. Ahhoz milyen butának kell lenni, hogy ne kövesd a híreket és tudatlanul ilyeneket mondj?
Pénteken 2021. nyári szintre esett az európai gázár.
8/9 anonim válasza:
Él ismerősöm Nyugaton, még mindig kifizethető a fűtési költség, nem is éheznek és kuporgatni sem kell.
9/9 A kérdező kommentje:
8# ilyen Magyarországon is van.
2023. febr. 20. 04:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!