Jelenleg hogy is működik pontosan a rezsicsökkentett gáz? Ha a havi fogyasztás meghaladja a 144-e, de az éves nem haladja meg az összeget. Valaki pontosan letduja irni?
Ha diktálós vagy,fizeted a többletet piaci áron.
Átalány díjnál éves óra leolvasás után nézik átlépted e a kedvezményes fogyasztást.
Valahol azt olvastam,hogy a diktálodaknak más a téli limitje, de addig nincs gond, amig az éves megmarad.
Erről mit tudsz
3-as, nem elég frissek az információid. Április 30-ig sáv felett is biztosítja a kormány a rezsicsökkentett árat a lakosság számára. Magyarul erre a fűtési szezonra nincs limit, szóval lehet feljebb tekerni a fűtést:)
Lehetett erről a hírekben olvasni, de valahogy nem jól kommunikálta a kormány, mert szinte senki nem tud róla.
7#
"Tehát a sávhatár alatti rész egész évben nem fog változni. A sávhatár felett a lakossági piaci ár pedig április 30-ig változatlan marad."
felette piaci !!!
"felette piaci !!!"
Tényleg. Ezt én néztem be. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!