Ma megnéztem tételesen a villanyszámlámat. A közel 10ezres számlámból az áramfogyasztásom csupán kb. 1600 Ft. A többi a rendszerhasználati díj. Ez normális??
Figyelt kérdés
Más országokban is így van vajon?2023. jan. 23. 17:57
1/33 anonim válasza:
Ez pont olyan, mint az autózás: az üzemanyag költségen kívül van olaj-, fékbetét-, gumi-, akkumulátor csere. Az autót karbantartni kell, ahhoz hogy a beletankolt benzinnel el tudjon indulni.
Az utcán a villanykarók sem magról nőttek. A szolgáltató tartja karban a rendszert, hogy eljusson hozzád az áram.
2/33 anonim válasza:
Nekem nem így van, melyik szolgáltatónál vagy?
3/33 A kérdező kommentje:
MVM
2023. jan. 23. 18:12
4/33 anonim válasza:
Valami nem stimmelhet a számládon.
7/33 anonim válasza:
Persze, hogy normális.
Nekem 681 Ft maga az áram. E-ON
Elosztói forgalmi díj, Átviteli díj, Elosztói alapdíj összesen 3932 Ft.
Tehát kb. 17% az áram.
8/33 anonim válasza:
attól függ, ha ilyen olyan más tarifáid vannak pl. éjjeli vagy H vagy stb akkor lehetséges.
9/33 anonim válasza:
kb. 240 kWh fogyasztásod
210 x 36 + 30 x 72
stimmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!