Van egy örökölt lakásom, aminek az áramszámláját édesapám kapja, akinek az ő lakásának az árama is szintén a nevén van (2 külön mérőóra). Ha az e-onnál elintézem az ügyfélváltoztatást az én nevemre akkor ugye 2x210KWh kedvezményes áramkeretünk lesz?
Figyelt kérdés
2023. jan. 17. 22:36
12/15 A kérdező kommentje:
"Mert eddig mi volt ha nem ez?"
Szerinted ha nem ez akkor mi? 'Xd'
2023. jan. 19. 22:53
13/15 anonim válasza:
Jól van kérdező ha nem tudsz -nem csak kérdést- normálisan megfogalmazva de választ sem tudsz normálisat adni akkor mit vársz?
Most ez alapjan a hebrencs lóf@sz válaszod után gondolhatnánk hogy 1 mérőóra volt 2 lakásra. És még én vagyok hülyének nézve.
Barom.
14/15 anonim válasza:
2 óra van 2 lakásra, ami 1 lakás
15/15 A kérdező kommentje:
Ennyit tudsz, szerencsétlen. A többieknek már megválaszoltam a helyzetet, de csak kötekszel.
2023. jan. 19. 23:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!