Mi ez a fűtési rezsiőrület? Különösen forró telünk van.
4# és mennyit költöttek minderre?
biztos olcsóbb mint a gázár?
Győr 10-20 km-es körzetében még azért egy felújításra váró kockából kijön egy kicsi panel, hasonló állapotban. (Most ellenőriztem le)
Viszont az tény, hogy ragaszkodnak az öregek a házukhoz, többnyire azért mert egy élet munkája, meg nem szeretik a változást, mit csináljanak a tyúkokkal, kacsákkal (fagyasztóba jól tárolható szerintem) stb.
De ami érdekes, hogy a kert szomszédom 50 éves egyedülálló anya 120 m2-es kádár kockába. Mindig panaszkodik nekik nagy meg nem tudja fenntartni minimálbérből, de eszébe sem jut eladnia. (Szülői ház)
12+
Ez a dohányzós téma is érdekes, ha már 2000 ft alatt nem igen akad doboza. A 34-en vagyunk vezetői beosztásba, 4 dohányoznak! A 24 szakmunkás beosztottam közül 10-en dohányoznak, utóbbi években sokan leszoktak. Van egy halom betanított munkásunk (takarítók, kertészek) nem hozzám tartoznak talán kb 50-en vannak, alig van köztük olyan aki nem dohányzik, nem számoltam sose de legalább a 70-80%-uk szívja. Több területen dolgozunk, összesen 600-an, de minden vezetőnél hasonlóak az arányok mint nálam. (ez volt téma egyszer vezetői megbeszélésen akkor, mikor azt is egyeztettük ki mikor etetheti a céges kóbor macskát, mert már alig tudott futni olyan dagadt volt.)
A vezetőknél min 400000 nettó a bér, én kapok 600-650 körül
A szakmunkásaim 3-400000 között
a betanított munkásaink 180-220000 között
Persze ez lehet csak a mi cégünknél jönnek ezek az arányok, de azért elgondolkodtató...
We!
Kisebb számú közösségben, de kb ugyanilyen arányt tapasztalok.
itt tényleg jó idő van, és nem csak a fűtésen tudunk spórolni, de az árán nyaralni is lehet
Kuala Lumpur 26°C
5.-ös
Egy kivételesen nagy bunkó vagy!!
Igaz, te már nem leszel nyugdíjas.
Úgy vélem, eltértünk az eredeti felvetéstől.
A kérdés továbbra is adott: Mi ez a fűtési rezsiőrület? Különösen forró telünk van. Alíg kell fűteni olyan forróság van. Még hó sincs, nemhogy kemény minuszok. Teljesen ki van fordulva magából az időjárás...
Másképp megfogalmazva az érthetőség kedvéért: Miért tesz a többség úgy mintha komoly tél lenne, amikor tapasztalhatóan langyos, napsütéses őszi idő van? Kellemes kiránduló-túrázó idő a mostani, ennek ellenére szédületesen óriási feneket kerítenek a fűtésnek, megpróbáltatásokkal teli állapotnak beállítva, mint egy lehetetlen küldetés. Minek kell ekkora skandallumot csinálni a semmiségből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!