Más is kapott többgwnerációs házra támogatást, valami nem stimmel?
Figyelt kérdés
Egy helyrajzi számon külön épületben, külön háztartásbsn élünk rokonok. A cirkó a mi házunkban van, innen fűtjük a többi épületet. Beadtuk gáztámigatásra még októberben. 30ezer helyett 120ezerre emelkedett a számla, megkaptuk online, majd pár nap múlva jóváírva kaptunk 30ezerről számlát, mutatva hogy kivonás történt. Nagyon örültünk, de mi ismét magas 126ezres számlát kaptunk.Azóta semmi jóváírás. Most ez mit jelent?2022. dec. 7. 16:29
1/3 anonim válasza:
Tudom, hogy nehéz őket elérni, de a szolgáltatót hívd fel!
2/3 A kérdező kommentje:
Nem lehet elérni őket,soha.Határozatot sem kaptunk.
2022. dec. 7. 22:11
3/3 anonim válasza:
Túlterheltség.. lehet, hogy csak az éves leolvasáskor fog rendeződni a dolog.
Valamint nekem olyat is mondtak, hogy folyamatosan változtatgatják a jogszabályokat és nem tudnak csekket előre kiállítani, mert sose tudják, milyen változás lesz.
Szerintem sose fogod tudni érvényesíteni a hitelkamatokat arra az összegre, amit te hitelezel a cégnek...:/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!