Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Még mindig őrület van a...

Még mindig őrület van a fűtésre alkalmas klímák szerelési piacán? Melyik típust ajánljátok fűtésre, WiFi-vel?

Figyelt kérdés

Kb. 3,5 - 5kW gép szükséges a lakásomhoz.

Olyan márkát keresek, amin van olyan stabil a WiFi, hogy egy hónap távollét során is megbízhatóan távvezérelhetem a klímát.

2022. dec. 7. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Miért szeretnéd kapcsolgatni a klímát ha egy hónapig haza se mész?
2022. dec. 7. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondolom, azt hiszi, hogy szétfagy a lakása, ha nem fűt
2022. dec. 9. 07:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem sinclair van, állítólag szuperül működik a távvezérlése is, de nincs net a lakásomban szóval nem próbáltam, de az ismerősöm be szokta kapcsolgatni mielőtt hazaér
2022. dec. 9. 07:44
 4/6 A kérdező kommentje:

#1, #2: Nem értem miért releváns nektek ez a dolog. Ha nekem van pénzem rá, hogy megfizessem, és igénylem ezt a szolgáltatást, akkor megveszem. Legközelebb hasznos dolgot kommenteljetek másoknak, mert így csak a sötétség süt a kommentetekből.

#3: Köszi!

2022. dec. 9. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

Midea oasis plusz, fisher nordic

Ezek ár érték arányban a legjobb FŰTŐ klímák. Azaz nem fűtésre optimalizált!

A két gép ugyan az csak más a márkajelzés tér el.

A legtöbb optimalizált klima képes temperálásra, átlag 8 fokon. A te esetetben még tudnia kell áramszünet esetén, az automata ujraindulást.

2022. dec. 10. 12:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, pont ma gondolkodtam azon, hogy mi van áramszünetnél. Azt mindkettő tudja a fentiek közül? (Midea oasis plusz, fisher nordic)

Pont tegnap nézegettem a Budaklíma oldalát, valószínűleg tőlük rendelem, elég jó cégnek tűnnek a témában.

2022. dec. 10. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!