Még mindig őrület van a fűtésre alkalmas klímák szerelési piacán? Melyik típust ajánljátok fűtésre, WiFi-vel?
Kb. 3,5 - 5kW gép szükséges a lakásomhoz.
Olyan márkát keresek, amin van olyan stabil a WiFi, hogy egy hónap távollét során is megbízhatóan távvezérelhetem a klímát.
#1, #2: Nem értem miért releváns nektek ez a dolog. Ha nekem van pénzem rá, hogy megfizessem, és igénylem ezt a szolgáltatást, akkor megveszem. Legközelebb hasznos dolgot kommenteljetek másoknak, mert így csak a sötétség süt a kommentetekből.
#3: Köszi!
Midea oasis plusz, fisher nordic
Ezek ár érték arányban a legjobb FŰTŐ klímák. Azaz nem fűtésre optimalizált!
A két gép ugyan az csak más a márkajelzés tér el.
A legtöbb optimalizált klima képes temperálásra, átlag 8 fokon. A te esetetben még tudnia kell áramszünet esetén, az automata ujraindulást.
Igen, pont ma gondolkodtam azon, hogy mi van áramszünetnél. Azt mindkettő tudja a fentiek közül? (Midea oasis plusz, fisher nordic)
Pont tegnap nézegettem a Budaklíma oldalát, valószínűleg tőlük rendelem, elég jó cégnek tűnnek a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!