Most töltöttem online villanyórát. Nagyon kevés kw ot adtak.2478 ft ért csak 13,8 kw ot???
Figyelt kérdés
Most töltöttem online villanyórát. 2478 ft ért csak 13.8 kwot adtak. Utoljára tavaly novemberben lett feltöltve. Azóta se. Mert fiamék külföldön vannak és megkértek hogy töltsek rá mert mert az ő bankkártyájukat nem fogadja el a fizető oldal. Az óra még a volt tulaj nevén van. Most hogy hazajönnek most lesz átirva. Levonás nincs semmi. Ennyit adtak. De ezt igy keveslem. Vagy másnál is ennyibe kerül 1 kw?2022. dec. 4. 15:25
1/4 anonim válasza:
nem, de akkor te kb. egy évnyi készenléti díjat fizettél be.
havonta kell egy minimális összeget befizetni
2/4 anonim válasza:
Valószínű a rendszerhasználati díjat is fizetni kellene, mégha nem is használnak áramot.
3/4 A kérdező kommentje:
Ohhh köszönöm. Erre nem is gondoltam.
2022. dec. 4. 16:20
4/4 nemaRendőrség válasza:
Rendszerhasználati díj az áram árában van, nem értem miért kell ezt a kreténséger 1-2 kommentelőnek minden áramos kérdéshez odaírni.
Viszont van havidíja a villanyórának. 150ft a rendes, nem tudom hogy a feltöltős mennyi lehet.
Ha annak is 150 ft akkor 13 hónappal számolva 1950ft.
Így a maradék párszáz forinttal pontosan 36ft/kwh áramdíj jön ki, tehát valószínűleg annyi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!