Rendszeresen fűtötök már?
Fűtünk már egy ideje igen, termosztát be van állítva, kazán megy és kész.
Szeptemberről annyit hogy szeptember elején még horvátországban nyaraltam, ott is jó idő volt, de mint utólag kiderült, itthon jobb idő volt akkor.
Viszont szeptemberben már volt fagy, mert szept 22-ig dolgoztam, nálam volt céges autó, és valamelyik reggel volt kaparás. Kb. az utolsó hetemen volt ez. Persze napközben meg közel 20 fok.
Nálunk idén fagy még nem volt. Még most is virítanak a paradicsomok a kertben. Legalábbis zöld termés rengeteg maradt rajta.
Egészen múlt hétig napközben 15 fokok voltak. Éjszaka pár órára, amíg lehűlt 10 fok alá a levegő, nem hűlt ki a ház. Elég volt néha rásegíteni a fűtéssel.
Múlt hét óta van, hogy tartósan 10 fok alá ment a külső hőmérséklet. Most már kell a folyamatos fűtés.
A termosztátot felül szoktam bírálni. Pl mikor a pincében begyújtok a kazánba, nem hiányzik, hogy fönt bekapcsoljon a gázkazán és ellenáramba nyomja a melegvizet.
Eddig volt szokatlanul meleg.
Egy hét és december.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!