Komolyan lekapcsolják az áramot 144 forint miatt?
Már egy éve külföldön élek, és mikor eljöttem, akkor előre túlfizettem villanyszámlát 10ezer forinttal. Azóta csak egy termosztátos hősugárzó van bekapcsolva, ami -5 foknál bekapcsol kicsit, hogy víz ne fagyjon a csövekbe télen. Már egy éve el is feledkeztem a villanyszámláról, és a szomszéd szólt, hogy tele a postaládám. Az áramszolgáltató küldött több felszólítást, hogy decemberig fizessek be 144 forint, különben lekapcsolják.
Természetesen kifizettem, de komolyan képesek lennének ekkora összeg miatt lekapcsolni?
"Személyesen ismerek olyan családokat, akik hónapok óta százezrekkek vannak elmaradva és nem kapcsolták le az áramot, engem meg ilyen nevetséges összeg miatt fenyegetnek."
És személyesen olvasod el az összes levelüket? Úgy gondolod, hogy őket nem fenyegetik?
"Úgy gondolod, hogy őket nem fenyegetik?"
Semmiféle fenyegetés nem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!