Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » MVM áram csekkes számlánál,...

MVM áram csekkes számlánál, ha banki átutalással fizetem, mit kell beírni a közlemény mezőbe?

Figyelt kérdés
Ez jó? Közlemény: szerződéses folyószámla száma az villanyszámla 3. oldaláról – szóköz – számla sorszáma.

2022. nov. 14. 17:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%
Sima átutalásnál - amikor az ember bepötyögi - muszáj legyen valami azonosító, amit viszont csak a közlemény rovatba lehet beírni.
2022. nov. 15. 21:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
használj iCsekk applikációt, semmit nem kell írni, és félperc alatt megvan.
2022. nov. 16. 17:28
 13/21 anonim ***** válasza:
50%

11. Hogy ne haljak meg hülyén, beléptem a bank oldalára. Indítok egy utalást.

És nini! Pont ahogyan eddig id írtam! Közlemény opcionális.

Na, ehhez mit szólsz?

Befizetőazonisító az, ahova be tudom írni az ötszázhúszezer karakter hisszú számot.

2022. nov. 16. 17:36
 14/21 anonim ***** válasza:
53%

13.

Rendben. Akkor válaszold meg magadnak és egyúttal nekünk is, hogy ebben az esetben a túloldal honnan tudja, hogy kitől és milyen célból landolt X ezer Ft az ő számláján?

2022. nov. 16. 18:49
 15/21 anonim ***** válasza:

Mondom befizetőazonosító. Túl hosszú a szó? A szolgáltató adja.

Ahol előre nyomtatott csekken nem üres a közlemény, ott sem az ügyféladatok szerepelnek, hanem pl. szamla, szamla20/11 és hasonlók.

2022. nov. 16. 18:55
 16/21 anonim ***** válasza:

[link]

Nézzétek már meg azt a csekket!

Megbízóazonosító, ott van középen.

Nem a közleményben.

2022. nov. 16. 19:00
 17/21 anonim ***** válasza:

15.

Mondom sima új online átutalást banki oldalon, ha megnyitsz, az kitöltés előtt tök üres, honnan a fészkes fenéből kéne tudnia, hogy te milyen befizetőazonosítóval akarsz utalni? Számlaszám, kedvezményezett és közlemény cella van, ezek közül bef.azonosítót kizárólag az utolsóba írható és kell is írni, különben nem tudják ki, mit és miért utalt.

Ez volt a kérdés, olvasd el fent, nem holmi iCsekk, meg anyámtyúkja, ahol személyre szólóan érkezik számla! Lassan írom, hogy megértsd végre: Sima-banki-átutalás.

2022. nov. 16. 19:00
 18/21 anonim ***** válasza:

Én is lassan írom: most utaltam a bank oldalán. Pont úgy, ahogyan a kérdésben is szerepel.

És szépen bepötyögtem azt a hosszú számot.

2022. nov. 16. 19:04
 19/21 anonim ***** válasza:

18.

De hova?

2022. nov. 16. 19:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Befizetőazonisító.
2022. nov. 16. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!