Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Gázkonvektorral hogyan lehet...

Gázkonvektorral hogyan lehet sporolni de azert fel fűtse a lakast?

Figyelt kérdés

Hiaba van teljesen feltekerve a gazkonvektor a hálószobában egyáltalán nem fűti fel,ennek ellenere rengeteget fogyaszt, hogy lehetne ezt megfeleloen beallitani? Vagy esetleg mas fűtési formaval.

Gondolkodtam azon hogy egy napelem elbirna egy elektromos radiatorral? Megerne e?

2022. nov. 14. 09:24
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Télen nem sokat süt a nap, azzal nem fűtenél..
2022. nov. 14. 09:30
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Én csupa rosszat hallottam a gázkonvektorokról.. mikor albiba jöttem előre rettegtem mi lesz, de 6 os ra csavarva bőven jó időt csinál szerintem, ha tied maxon se akkor hibás esetleg szerelő?
2022. nov. 14. 09:41
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

"Hiaba van teljesen feltekerve a gazkonvektor a hálószobában egyáltalán nem fűti fel"

Hívj hozzá szerelőt!!!

A konvektor sosem az alacsony fenntartásáról volt híres, de meleget csinálni tudnia kéne.

2022. nov. 14. 10:05
 4/10 anonim ***** válasza:
98%
Egy konvektornak egy szobát bőven fel kellene fütenie.Vagy rossz,vagy lehet az ablakokon jön folyamatosan a hideg.
2022. nov. 14. 10:07
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Kecske elvtárs jut eszembe. Meg Káposzta elvtárs. Komoly ez a kérdés, vagy humor, csak elcsúszott a kategória?
2022. nov. 14. 10:43
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem fűt megfelelően, akkor egy szerelőt kéne hívni hozzá, lehet kéne neki egy beállítás, és tisztítás. Alapból nem szoktak elkormosodni, de ha rosszul van beállítva, akkor évek alatt lerakódik egy réteg a hőcserélőre.
2022. nov. 14. 12:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én konvektorom csak 3-ason van, és 21-22 fokot csinál a szobában, annál több nem kell. és kikapcsol magától, ha elérte ezt a hőfokot. A másik szobát nem is fűtöm, ajtó becsukva.
2022. nov. 15. 11:59
 8/10 anonim ***** válasza:
71%

Vegyél újat.

Én javítgattam a régit, nem érte meg.

Az új FÉG F8.50-esem remekül működik, nem fogyaszt vészesen sok gázt, de jól befűti a szobát.

2022. nov. 15. 15:51
 9/10 anonim válasza:
És ti h vieslitek a konvi hangos kattogását mikor pl éjjel van?:O
2023. márc. 23. 19:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Mi nem is halljuk a konvektort mikor alszunk😂😂😂
2023. márc. 27. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!