Kaptam egy számlát az eontól, de eddig ilyet nem kaptam?
Figyelt kérdés
Szóval én az mvm next áramot fizetem, de most kaptam egy 30 ezres szamlat az eontól, ami elvileg 2 honap fogyasztast szamol el, amit nem értek. Hány helyre kellene fizetnem az áramot? Mert az mvm nextet fizetem.. most az eont is kell? Vagy ez mi?2022. nov. 14. 09:03
1/6 anonim válasza:
Hasonlítsd össze az MVM-es korábbi számlával, hogy a felhasználói azonosító stimmel-e, a felhasználás helye mi, a szerződésszám mi. Ha valami eltér, akkor érdeklődj az ügyfélszolgálatnál (ami nem egyszerű, de ők fognak tudni erre válaszolni). Én is pl. az MVM-mel szerződtem, aztán amikor megjött a szerződés, kiderült, hogy az Opus Tigázhoz tartozok, de továbbra is az MVM szedi a pénzt, mert a Tigáz csak a szolgáltató.
2/6 anonim válasza:
Nem arról van szó hogy egy ideig nem kaptál számlát, és most pótolták?
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nem az én számlám, de írtam nekik. Soha nem kaptam még az eontól semmit.
2022. nov. 14. 11:58
4/6 anonim válasza:
Jó volna tudni, hogy milyen szolgáltatási terület és milyen tarifa?
Milyen számla? Rész vagy elszámoló?
Elég sok minden lehet. Felhasználás helye is érdekes lehet.
Segítünk ha tudunk, de az infó szerintem kevés :)
5/6 anonim válasza:
Most olvasom másnál, hogy van adathalász "eonos" számlalevél.
6/6 anonim válasza:
hova megy a pénz? ha befizeted
mi a számlaszám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!