Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Nem engedhetem meg ezen a...

Nem engedhetem meg ezen a télen, hogy fűtsek. Van esetleg hasznos tipp ötlet, hogy hogyan vészeljem át a lakásban ezt az időszakot?

Figyelt kérdés
Elég fázós vagyok sajnos. Most a lakásban 11 fok van. Nyilván mínusz 10 fokos időjárásban lejjebb fog menni a benti hőmérséklet is.

2022. nov. 7. 11:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
52%
Átlagfogasztásig sem tudsz fűteni? Hamarabb kötném le a netet, minthogy ne fűtsek.. :o
2022. nov. 7. 14:06
 12/32 anonim ***** válasza:
50%
Egyetértek 11-essel. Átlagfogyasztásig mindenképp fűts! Ki fogsz hűlni a lakásban, ha nem fűtesz egyáltalán.
2022. nov. 7. 14:27
 13/32 anonim ***** válasza:
42%

Burkoló ismerősnél dolgozik egy beszédhibás, kicsit sérült cgány gyerek. Ragasztót kever, söpröget, sittet hord, mossa a szeletelt téglát. Szalad oda első szóra. Havi 300-at kap kézhez.

Szerintem trollkodik a kérdező. Nem lehet valaki ennyire szerencsétlen.

2022. nov. 7. 14:34
 14/32 anonim ***** válasza:
41%
Vagy nyugdíjas aki az ideje nagy részében kézbe kapta a fizetést bejelentés nélkül, tehát ma szinte semmi érdemi bevétele nincs. Ugyanez a helyzet a vállalkozókkal, akik semmit nem tettek félre. Akkoriban ez ugyanolyan gyakori volt, mint ma minimálbérre bejelenteni valakit és kápéban adni a többit.
2022. nov. 7. 14:49
 15/32 A kérdező kommentje:

11. Enni jobban kell, mint fűteni. Közös költség villany és gáz amivel főzök. Meg tényleg van internet mobilon - nem gondolnám luxusnak.

13. Imádom az ilyen kiragadott hülye példákat.

Az én ismerőseim közt sajnos vannak szegényebbek is.

Akiknek én adok végleges "kölcsönt".

Egy dolog a KSH statisztika az átlagjövedelemről, másik hogy a magyarok nagytöbbsége hogyan él.

A kettő tűz és víz.

És akkor ez még főváros vidéken még nyomorúságosabb ezért is van közmunka meg honvédelmi munka. Falvak vannak 10-20%-os tényleges foglakoztatottsággal.

Mondjuk pech is volt benne mert kb. évek spórja után befizettem egy okj-s tanfolyamra, hajrá továbblépés, de közben covidos lett a rokonom ápolnom kellett, sok pénzem elment rá, és kimaradtam a vizsgából, eztán meg már nem lehet levizsgázni mert vége az okj-s vizsgáknak. Újra fizethetném a tanfolyamot. Upsz több százezer Ft. Upsz okos kormányrendelet okj-ről.

2022. nov. 7. 15:38
 16/32 anonim ***** válasza:
50%
Fejezd be a kifogásgyártást és keress munkát.
2022. nov. 7. 16:16
 17/32 NTBS ***** válasza:
42%
Elektromos hősugárzó. Illetve keress valami munkát. Olyan nincs, hogy a legegyszerűbb munkát nem tudod ellátni.
2022. nov. 7. 16:36
 18/32 A kérdező kommentje:
Két helyen dolgozom, ja még egyet vegyek fel? Hát ide jutottunk 2022-végére? Kösz a jó tippeket. Most van egy 3. állásom de az már tényleg sok. Nem bírom idővel.
2022. nov. 7. 16:37
 19/32 nemaRendőrség ***** válasza:
40%

Budapesti lakásban laksz, 2 helyen dolgozol Pesten, és nem nem bírsz kifizetni egy kis fűtést?

Ilyen a mesében sincs

2022. nov. 7. 16:47
 20/32 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy megint a nagy okosságok jönnek. Megbízásosak tehát nem 8órások, mert arra nincs keretük. De nyilván elvállalom, ha nincs más.
2022. nov. 7. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!