21/23 anonim válasza:
Akkor nem kell annyit rakni rá.
22/23 anonim válasza:
Bp-i, belvárosi új építésű lakás. Csak egy falszakasz utcai, de nagy ablakokkal, 65 m2, vaskos Ytong falazat.
Most 21,6 C és 58% páratartalom van. Nem fűtök, sima melegítőben (alsó/leső) éppen nincs melegem. De ha felül csak póló van, azért az hüvös. És a reggel is. Szerintem necces hogy a napokban bekapcsolom a gáz kombi cikrkót.
Amúgy múlt években 300 m3 gáz/év (nem elírás, 300) volt. Havi 4000-4500 Ft/hónap a fűtés. De profi, szobánkénti programozott termosztáttal, rádiófrekvenciás radiátor szelepvezérléssel.
23/23 anonim válasza:
#22 voltam:
Tegnap kapcsoltam ki a fűtést teljesen, és mégis reggel is 22,4 fok volt bent. Ha ez így is marad, akkor kicsit kevesebb mint 5 hónap volt a "fűtési szezon" nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!