Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Van itt, aki még nem fűtött...

Van itt, aki még nem fűtött ebben a szezonban? Mikor akarsz elkezdeni fűteni? Hőfok, pénz, stb. kérdése..

Figyelt kérdés

2022. okt. 6. 09:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi eddig 22 fokban voltunk itthon, de azzal az eddigi 20.000 ft helyett 60.000 lenne a számlánk. Inkább fagyoskodunk, megbeszeltuk hogy max 19 fok lesz. Eddig ez még futes nelkul is tartja magat. Hiaba szeretjuk a meleget, nekunk az a plusz 40.000 ft nem fér bele havonta.
2022. okt. 6. 18:37
 12/21 anonim ***** válasza:
34%
Ezzel a módszerrel sokat nem lehet spórolni.
2022. okt. 6. 21:12
 13/21 anonim ***** válasza:

Náluk 20 fok van a házban, még nem kell fűteni, felöltözünk és kész. Ha lemegy 17 fokra, akkor szoktuk bekapcsolni, 18 fokon megy a kazán.így is megvan 32 ezer télen a gázszámla. Mellette 20-22 fokig rásegítünk fa fűtéssel is.

Sajnos még nem jutottam el az mvmhez átállíttatni a felhasználasi módot, jövőhéten lesz szabadnapom, akkor megpróbálom ezt elintézni, sajnos időpont nélkül próba szerencse alapon, mert b***sznak felvenni a telefont, és online sem lehet foglalni.

Augusztustól most erre a felhasználási dologra hivatkozva húznak le pénzzel diktálósként, amiről persze semmi előzetes tájékoztatás nem volt.

Úgy derült ki, hogy Valamiért csak fűtésre vagyunk regisztrálva, hogy emelt áron számláztak nevetségesen alacsony fogyasztást is. fogalmam se volt róla hogy csak fűtésen vagyunk. Mindig használtuk mindenre. Eddig ez valahogy nem volt fontos a szolgáltatónak csak most.

Amíg nem sikerül elintézni addig be sem kapcsoljuk a gázfűtést.

2022. okt. 7. 00:59
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
13-as, de miért nem költöztetek el már rég kisebb lakásba, ha nem telik rá, hogy korszerűsítsétek a, nagy házatokat?
2022. okt. 7. 05:12
 15/21 anonim ***** válasza:
75%
A magyarok nem a mobilitásukról híresek ilyen téren.
2022. okt. 7. 09:29
 16/21 anonim ***** válasza:
41%
+20.000es szamla miatt senki nem fog koltozkodni, nem is ertem mirol beszelsz...
2022. okt. 7. 10:15
 17/21 anonim ***** válasza:
40%

14.

4en nyilván nem fogunk egy 50m2-es lukba költözni. Amúgy meg mit korszerűsítsünk? Az ablakok cserélve lettek mikor ide költöztünk, ahogy a tető is. Pár évre rá 25cm szigetelés is került a házra. Nincs vele semmi gond. De akkor se tudunk 23-4 fokot csinálni mert az rengeteg pénz. Mi is csak fizetésből élünk.

Mi a problémád?

2022. okt. 7. 12:15
 18/21 anonim ***** válasza:
73%

Hát nem tudom, a mi szigetelt 110 nm-es hozunk átlagos havi gázszámlája 10-11 ezer ft, melegvízzel együtt, ez még legrosszabb hónapban sincs több 20 ezernél, és 4-en bőven elférünk.

Ha ti nem tudjátok fizetni a fűtést, azt jelenti, túl nagy házban laktok a lehetőségeitekhez képest.

2022. okt. 7. 13:53
 19/21 anonim ***** válasza:

18. Egy szóval sem írtam, hogy nem tudjuk fizetni. Tudjuk, ( tudnànk) de nem akarunk többet fizetni mint amennyit muszáj.

Olcsóbb jobban felöltözni, mint kényelmi melegben lenni, főleg a rezsiemelés utàn. Plusz mi szeretünk pénzt félretenni is, nem pedig hónapról hónapra vergődni.

És úgy ahogy mi élünk, arra nem minden ház alkalmas.

16 éve vettük a házat és azóta lakunk itt. +Hiába adnánk el ezt a hàzat, ha meg is vennék, pl, 2 kisebb a mostani árak mellett már nem jönne ki belőle. De még lakás sem.

2022. okt. 7. 14:12
 20/21 anonim válasza:

én majd november körül fogom felkapcsolni a konvektort csak az én szobámban, máshol nem

egyedül élek, szeretem a hideget és egyáltalán nincsenek nagy hidegek már

ha meg a lakásban fázok akkor felöltözök, ennyi

2022. okt. 13. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!