Állami szférában hogy oldjátok meg hogy melegen tartsátok magatok? Úgy egész nap egy helyben kell ülni, és a hosugarzokat beszedték.
Figyelt kérdés
Minden válasz érdekel. Nekem 3 tippem van2022. okt. 4. 07:07
1/25 anonim válasza:
Még nincs hideg. (Déli fekvésű ablakaim vannak). A fehér függönyöket el kell húzni, hogy ne verje vissza a napsütést. A sötétítőket csak annyira, hogy ne pont a monitorra tűzzön a nap.
2/25 anonim válasza:
Meleg ruha, több rétegben. Sok meleg folyadékkal.
3/25 anonim válasza:
Szegény hölgyikék. Nem mutogathatják magukat falatnyi minikben. Szegények, rémes.
4/25 anonim válasza:
Én egy villanypárnát raktam a fenekem alá. A sarokban ülök egy asztali gép előtt. Annyi kábel van körülöttem hogy senki nem veszi észre az enyémet.
5/25 anonim válasza:
Fel kell öltözni, más megoldás nincs.
Sok ember télen is kint dolgozik.
6/25 anonim válasza:
Amugy azért annyira sírni nem kell először vannak konnektorban dugható ülésmelegítők… tényleg fel lehet öltözni vagy esetleg egy plusz pokrócba csavarni a derekadat. Nagyon sokan dolgoztak eddig is ilyen körülmények közt vagy rosszabban a nagy raktár áruházak kasszásai se melegbe ültek télen eddig se főleg ha volt hideg nyitott hűtőpult.
7/25 anonim válasza:
Zokni, zárt cipő, hosszúnadrág, pulóver, esetleg + egy réteg alá, mondjuk hosszúujjú poló.
És félóránként felállni kicsit mozogni
8/25 nemaRendőrség válasza:
Okkal jár minden munkaválalónak óránként 10 perc szünet. Mostantól ki is fogják használni
9/25 anonim válasza:
10/25 A kérdező kommentje:
nekem testvérem ajánlotta a búvár ruhát, lehet csak viccelt :))
2022. okt. 4. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!