Hány fokig bírjátok a hideget?
11# akkor ez egy fogas kérdés
:)
Hogy bírjátok ezt a szokatlanul tartós hideget? Nem ehhez vagyunk szokva, nem?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1156..
Úgy látszik kemény hidegek voltak.
23-24 fokig kellemesen elvagyunk itthon pucéron, alatta kell már egy rövidujjú felső legalább.
Jelenleg 20 fok van nálunk, mackónadrág+ zokni+mamusz+ hosszúujjú+ kardigánban vagyok, + pokróc alatt a kanapén.
Egyszer télen elromlott a kazán és a szerelő csak másnap tudta megjavítani, mert nem volt hozzá alkatrész.
13-ig bírtam, akkor begyújtottam a sütőt.
Normál esetben 18-20 között szoktam állítani a termosztátot.
Ügyes vagy kérdező jár a keksz.
Nekem viszont kell a meleg este sajnos. Nem tudok hidegben aludni, mert kihűl a tüdőm és fáj reggel.
Hiába takarózom be stb, a levegőt nem bírja
Nekem meglepő, hogy többeknél ilyen hideg van. Nálunk 22 fokot mutat a hőmérő pedig szombaton egész nap nyitva volt az ablak. Állítólag jövő héten kapcsolják be a fűtést.
Szerintem 20 fokig megleszünk, de ülő munkát végzünk itthonról, az alá nem is ajánlott menni.
Én fázóa vagyok, nekem 20-21 fok az alap és akkor már hosszúujjú, hosszúnadrágban, meg vastag zokniban ülök itthon. :D
Élettanilag biztos alacsonyabbat is kibírnék, de szeretem komfortosan érezni magam. Amíg megtehetem, hogy kifizezem a számláimat, addig miért ne?
Ellenben nyáron tartós 40 fokban is max napi egy órát megy itthon a klíma, de inkább annyit sem, szóval kiegyensúlyozva a rezsi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!