Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Kinek mi a tapasztalata,...

Kinek mi a tapasztalata, melyik a gazdaságosabb?

Figyelt kérdés
Hárman vagyunk, a gyerek nagyon válogatós párom pedig húsos, én meg inkább zöldséges/halas. Eddig mindig főztem, de a gyerek kb semmit sem eszik meg inkább szendvicset vagy tojást stb kér vacsira, a suliban ebédel. Felmerült bennem, hogy lehet jobban járnánk, ha hétköznap 2 főre rendelnék ebédet, és akkor mindketten ehetjük ami tetszik, vacsira meg hideget eszünk. Szerintem még olcsóbban is kijönne az étkezésekre szánt összeg, mert bevásárlásnál átlag 6-7 ezret hagyok ott/nap, így pedig kb 20 ezer lenne 5 napra, plusz a hideg ételek, de az nem vészes. Van valakinek tapasztalata?
2022. szept. 25. 13:24
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Ha nincs elég információ, akkor ezért nem szabad ELŐRE levonni azt a következtetést sem, hogy "szegények"; "Ha annyira gazdagok lennenek, akkor nem filózna azon hogy mi éri meg jobban".

Nem csak a szegények szoktak spórolni, akik rákényszerülnek. Bárki spórolhat bármin, anyagi helyzetétől függetlenül. A spórolás lehet tudatosság is, nem csak kényszer.

2022. szept. 26. 10:40
 32/34 anonim ***** válasza:
Pofán verném a gyerekem anyját ha a gyereket gyorséttermi kajára szoktatná!
2022. szept. 27. 13:38
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

"Gazdagok sem vagyunk, havi kb 1,2 millióból élünk hárman"

Legalább látom, hogy hol a szegénységi küszöb.

2022. szept. 27. 16:15
 34/34 anonim ***** válasza:
0%
33: így már igaz lehet, hogy négymillió mélyszegény van Mo-on.... ahogy a szocik óbégatták kb. 10 éve... :-D
2022. szept. 27. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!