Mukodik az aram felhasznalast csokkento keszulek vagy csalas?
Kérdező, egy jó tanács a tudatos internethasználathoz: MINDEN OLYAN WEBOLDAL ami úgy kezdődik hogy [link] az 99%-ban valamilyen lehúzáshoz vezet.
Az oldal üzemeltetője pedig egy panamai (BERNADATTE LTD, Av Ricardo J. Alfaro, Panama International) bejegyzésű cég. Nyilván nem kell részletezni miért Panamában van :)
Korábban hamis gyógyszert árultak: [link]
Az ilyen mind marhaság.
De! Az új digitális órák minden szembejövő áramot, mágnestere, stb rögzítenek, és késöbb buhetálas, csalas miatt hatalmas büntetésre számíthatsz, mégha nem is csináltál semmit!
Ezek az órát maguk elé látnak, észreveszik a rákötést, a szokástól erősen eltérő fogyasztást, hálózati anomáliákat.
Ezért kellene rendesen tanítani azokat a természettudományos tantárgyakat, nem visszavagdosni belőlük, ráadásul egy tesi tanárral tartatni, mert szakos tanár nincsen.
Bár a kérdező még mindig a szerencsés kategória, az még neki is feltűnt talán, hogy itt valami azért nem oké.
Nézzük a jó oldalát.
Legalább megkérdezte!
Bár lehet, hogy a válaszok ellenére mégis megveszi...
Pedig van már egy újabb típus, ahol azt ígérik, hogy a villanyszámlás minden hónapban becsenget és sárga csekk helyett egy rakat kp-t hoz.
A régi ilyenek egyfajta visszatáplálassal próbálkoztak, de a digitális mérő ezt csalásnak rögzíti.
Az újak meg pár kondival fázisjavítást csinálnak. Szval. Ez pár száz forintos kondit kapsz egy vagyonér. A megtakarítást sosem veszed észre.
persze hogy mukodik,
lesz sok penz a szamlan,
nekem
csak venni , venni ti.
Koszonom a segitseget.
Gyanus volt. Neztem en is,h panamaba van jegyezve a ceg meg olyan tipik kamu stilusu oldal. De igy nyugodtabb vagyok,hogy megkerdeztem. Koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!