Miért nem kaptuk kedvezményes áron a 15m3 alatti gázt sem?
Diktálunk, és elvileg augusztusra az éves keret 1%a 15m3 van kedvezményes áron mindenkinek,aki diktál.
Nekünk viszont a 16m3 fogyasztásunkra kb 10.000Ftot számláztak ki. Egyáltalán nincs kedvezményes rész.
Sok az átverés a számlák környékén. A Blikkel vegyétek fel a kapcsolatot, ők foglalkoznak ezekkel a lakossági panaszokkal.
A szolgáltatók természetesen elérhetetlenek, nem válaszolnak.
Utólag közölték azt az eddig elhallgatott szabályt, miszerint számít a felhasználási mód.
Mi sem értjük miért kaptunk minimális fogyasztásra is emelt áras számlát, mert kezdetektől mindenre használtuk a gázt, 1000% hogy nem csak fűtésre regisztráltattunk. A szerződésben sajnos 1 szó sincs erről. Amint el tudjuk intézni, megyünk az ügyfélszolgálatra átiratni a felhasználási módot. Csak előbb még kell jegyzői igazolás is, hogy több gázt kapjunk kedvezményes áron. Azzal együtt megyünk majd intézni, csak arra kicsit még várni kell.
Köszi mindenkinek.
Kedves 4es, ezt még nem tudom, de ha így van, akkor a fűtési szezonban viszont nekem nem 144m3/hó lesz kedvezményesen, hanem több?
#7 egyrészt igen, másrészt elvileg éves keret van, az év végén elszámolják, ha nem lépted túl, de mégis rezsi növelt áron is fizettél, akkor visszakapod. Hogy ez az elszámolási időszak most évvégét jelenti, vagy mindenkinek más, azt nem tudom.
Túl sok az olyan részletszabály, ami csak utólag, ad hoc jelleggel derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!