Érdemes hősugárzókkal feltankolni hátha hiánycikk lesz?
Figyelt kérdés
2022. szept. 9. 07:16
11/18 anonim válasza:
Vegyestüzelésű kazán 1000x jobb megoldás lenne.
12/18 anonim válasza:
Utolsó: pláne panelba vagy társasházba
13/18 anonim válasza:
Múltkor egy koma volt itt, az meg kályhát vett magának tartalékba, társasházba. Ablak helyére deszkából csinál egy lapot, azon kivágva a kályhacső helyét.
14/18 anonim válasza:
13.
Volt már ilyen fűtés panelekben.
15/18 anonim válasza:
Vannak panelházak, ahol van kémény. Én is hallottam olyanról, aki oda állított be kályhát. De hova teszik a tüzelőt? Elférne a szükséges mennyiség az alagsori tàrolóban?
17/18 anonim válasza:
Pincében is lehet tárolni a szenet meg a fát. A régi belvárosi, polgári lakásokban így oldották meg. Mondjuk az is igaz, ott pl. 10-20 lakásra jutott annyi pinceterület, mint egy 100lakásos panelra.
18/18 anonim válasza:
Szerintem sem költséghatékony illetve gazdaságos beszerezni pláne nem nagy mennyiségben de egyet azért beszerezhetsz a biztonság kedvéért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!