Csak szerintem sok 1 hónapos időszakra 10m3 gázfelhasználásért 5400ft-os számla? Nem értem miért ilyen sok, ezzel nem léptük át a havi limitet.
Májusban 61 m3-ért alig fizettünk többet, 7700ft-ot.
Valamit félreértek? Be kellene menni ezzel a gázosokhoz, vagy várjam meg a részletes számlát?
A mostani összegről+ felhasználásról eddig csak előzetes értesítő jött.
A "rezsicsökkentett" árat havi diktálás esetén fogyasztási jelleggörbe alapján számolják, ráadásul a felhasználó által a szerződéskötéskor megadott felhasználási mód szerint. Ha te anno úgy nyilatkoztál, hogy a gázt fűtésre használod, akkor 0 m3 a "rezsicsökkentett" kereted augusztusra.
Bocs, nem "rezsicsökkentett" árat, hanem mennyiséget.
/#1/
kit érdekel a májusi számla?
augusztustól van változás
2021. augusztustól 2022. júliusig mennyi gázt használtál?
ha kevesebbet mint 1729, akkor várhatóan ezután is alatta maradsz.
Nincs olyan,hogy főzés,fürdés ,vagy fűtés.
Csak fogyasztás van,m3 ben mérik,julban (hőmennyiségben számolják )
Ehhez jön a rendszerhasználati dij,ami ilyen kis fogyasztásnál meghaladja a fogyasztási értéket.Nem érted,nem baj.A kormány is így gondolja,ne is értse ezt a fogyasztó.Gyakorlatilag megfizeted azt,amit rezsi csökkentés néven kapsz.
Éves szinten kicsit kevesebbet mint 1729. De tökmindegy , ha egész nyáron piaci árat számláznak, hiába spóroltunk a melegvízen mert spórolunk vele, meg a főzésért, az akkor is sok pénz.
Ha csak bunkón tudsz válaszolni, inkább ne tedd. Nagyon Sokan nem tudták hogy a felhasználási mód is számít innentől.
Erről " elfelejtett" tájékoztatni a szolgáltató, ami nem a mi hibánk. Felfogod?
Annyit kérdeztem csak, hogy át lehet e íratni a felhasználási módot a szolgáltatónál vagy ilyenkor mi a teendő. De te inkább ne vàlaszolj többet ha csak ez a stílus jön belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!