Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Éves vagy havi szinten nézik...

Éves vagy havi szinten nézik a gázt? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
22F vagyok.. segítsetek légyszíves! Na most akkor 1729m³ lehet évente fogyasztani. Az havi szinten 144m³.... olvastam olyat hogy nem egyenlően osszák szét. És ez jó mert pl télen 320m³ jár kedvezményesen, augusztusban pedig pl 20m³ jár kedvezményesen... én hó elején le adtam 120m³ évek óta igy csinalom hogy télre előbbre legyen a gázóra legyen rajta plussz köbméter de mivel augustusban kb 20m³ jár kedvezményesen akkor most a maradék 100m³ piaci áron fizetem most augusztusban? Azaz kb 80 ezer ftot? Vagy ugyan úgy 130m³ fizetek kb 15 ezret? Hogy is van ez? Köszönöm segítséget elöre is
2022. aug. 25. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hogy van ez ? Zavarosan.
2022. aug. 25. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
Hát igen, ezt elszúrtad. Ki fogják számlázni a különbözetet piaci áron.
2022. aug. 25. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, nem lehet ezen kiigazodni. Ezek a havi határértékek egy újságcikkben jelentek meg. De se a Magyar Közlönyben, sem a szolgáltató honlapján nincs feltüntezve. Szóval hiteles firrás ninxs. De attól még lehet igaz. Meg lehet más is igaz. Kivárod az első számlát, és meglátod. Azt se mondta előre senki, hogy az előrefizetős villanyórák piaci alapon kapják az áramot...
2022. aug. 25. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

A korod és a hülyeség nem mentesít, amikor napi szinten minden erről szól.

Vagy kipengeted a tanulópénzt, vagy gyorsan bemész a szolgáltatóhoz és elhiteted velük, hogy elnézted az óraállást.

2022. aug. 25. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:
92%

Azért nem tud itt nagyon senki semmit, mert egyszerűen ezt az egészet hasraütésre találták ki.

Mi okosok meg csak sírunk.

Szerintem még az a buta, aki ezt az egészet ki találta, még ő sem hiszi el azt hogy ennyire könnyen ment a hasraütés szerinti emelés.

Nem is tudom, de az usaban szerintem már sokan ki akadtak volna, ilyen áremelkedésnél és tuti valamiféle lázadás lett volna, na de az az usa.

Hamarosan meg jön a számal, aztán majd látod mi a helyzet?

Addig is légy türelmes és nyugodt.

2022. aug. 26. 01:34
 6/6 anonim ***** válasza:
át kell állni átalányra
2022. aug. 27. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!