Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mire számítotok a tél folyamán...

Mire számítotok a tél folyamán? Mennyire lesz nehéz a megélhetésetek, a számlák kifizetése?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek az esetlegesen komolyabb üzemanyaghiányról, földgázgázhiányról, áramkimaradásokról?

Személy szerint van valami tervezek ilyes esetekre?

2022. aug. 22. 23:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Gond lesz. Ha enyhe lesz a tél akkor "csak" a fizetésem fele megy majd el rezsire, ha kemény tél lesz akkor több.

Pedig nem keresek rosszul szerintem. Csak hát az ígérettel ellentétben végül semmi kedvezményt nem kapnak azok akik nem használnak gázt így egyetlen rezsicsökkentett kvótából kellene kihoznom mindent.

Kíváncsi leszek hogy lesz-e valami majd ha megjönnek a fűtésszámlák, a hídon grillezgetős feelgood bulikára nem akartam kimenni, de ha valami komolyabb megmozdulás lenne akkor mennék.

Amúgy meg fontolgatjuk a külföldre költözést is, máshol se olcsóbb az élet, csak a fizuk többszörösek az ittenihez képest.

2022. aug. 23. 09:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Hőszivattyús fűtésünk van, napelemekkel, szigetelt házban. Ha nincs áram is tartja a padlófűtés egy-két napig a meleget, de tervben van a váltókapcsolós üzem kiépítése, így gyakorlatilag szigetként is tudna működni a rendszerünk. Majd meglátjuk mit hoz a tél, most nem igen lehet tárgyalni a napelemesekkel.
2022. aug. 24. 09:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Átalányt fizetek.... majd az elszámolás lesz beteg.

500 ezer forintot biztosan ki kell fizetnem pluszban áram+gázra.

ÉS akkor optimista vagyok!

2022. aug. 28. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!