Ha a július végén esedékes számlám szeptember elején (kB 35 nappal később) fizetem be, akkor le szerelik az órát, meg fognak büntetni?
Menj be a helyi kirendeltségre, és próbálj kérni részletfizetést, vagy halasztást. Az a legrosszabb, ha várod a felszólítást meg a kikapcsolást...
A szerencsejátékot meg felejtsd el! CSak annyit költs rá, amennyit a megélhetéseden felül bármikor nélkülözni tudsz...
Ennyiért még nem kapcsolnak ki. Küldenek max egy felszólítót és kapsz kis késedelmi pótlékot.
Én 1-1,5 héttel a határidő után szoktam, mivel minden hónap 4. a határidő és csak 12-én kapok fizut.
Tanuld meg egy életre, hogy az első dolgod a számlák befizetése legyen, utána a maradékkal azt csinálsz amit akarsz!
Kapsz felszólítót - de inkább ne várj rá, mert akár el is keveredhet - hanem menj be személyesen, mert a 09.12 már beleeshet a kikapcsolásba.
A júliusi számla júniusi teljesítés.
A teljesítést követő 60 napon túl kapcsolnak és te már beleesel ebbe.
Menj be az irodába, mert már biztos küldtek felszólítót!
Menj be személyesen, mert, ahogy a 4-es írja, ebből már lehet gond.
Legközelebb meg ne verd el a pénzedet szerencsejátékon.
4,5...nem júniusi teljesítés. Ez egy végszámla, ház eladás után. 07 26 volt a befizetés határideje. Akkor is gond lesz ha szept elején fizetem be?? Nem 60 nappal a befizetés határideje után kapcsolnak??
Ügyfélszolgálatra bejutni?? Lehetetlen. 1 héten 1x van, akkor meg 2 km sor. Telefont bacnak felvenni.
Ház eladás???
Ha eladtad,addig hogyan írták át a közműveket az új tulaj nevére,amíg a réginek van tartozása?
Ugye nem az egész ház árát tippmixelted el?
ha eladtad , akkor ráérsz , azt az órát már nem használod.
sok szerencsét a tipp mixhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!