Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ha a július végén esedékes...

Ha a július végén esedékes számlám szeptember elején (kB 35 nappal később) fizetem be, akkor le szerelik az órát, meg fognak büntetni?

Figyelt kérdés
Mocskos MVM nem veszi fel napok óta a telefont, levelet nem küldenek. Sajnos elment a rohadt tippmixen és augusztusban már nem tudom befizetni.

2022. aug. 19. 09:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Menj be a helyi kirendeltségre, és próbálj kérni részletfizetést, vagy halasztást. Az a legrosszabb, ha várod a felszólítást meg a kikapcsolást...

A szerencsejátékot meg felejtsd el! CSak annyit költs rá, amennyit a megélhetéseden felül bármikor nélkülözni tudsz...

2022. aug. 19. 09:39
 2/18 anonim ***** válasza:
72%

Ennyiért még nem kapcsolnak ki. Küldenek max egy felszólítót és kapsz kis késedelmi pótlékot.

Én 1-1,5 héttel a határidő után szoktam, mivel minden hónap 4. a határidő és csak 12-én kapok fizut.

2022. aug. 19. 09:39
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Tanuld meg egy életre, hogy az első dolgod a számlák befizetése legyen, utána a maradékkal azt csinálsz amit akarsz!

Kapsz felszólítót - de inkább ne várj rá, mert akár el is keveredhet - hanem menj be személyesen, mert a 09.12 már beleeshet a kikapcsolásba.

2022. aug. 19. 10:08
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

A júliusi számla júniusi teljesítés.

A teljesítést követő 60 napon túl kapcsolnak és te már beleesel ebbe.

Menj be az irodába, mert már biztos küldtek felszólítót!

2022. aug. 19. 10:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Menj be személyesen, mert, ahogy a 4-es írja, ebből már lehet gond.

Legközelebb meg ne verd el a pénzedet szerencsejátékon.

2022. aug. 19. 10:12
 6/18 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Csak azt tudom mondani, amit elöttem, menj be és jelezd, hogy nem fogod tudni most kifizetni, mert amúgy drágábban fogsz kijönni, viszont ha tájékoztatod öket, akkor nem.
2022. aug. 19. 10:29
 7/18 A kérdező kommentje:

4,5...nem júniusi teljesítés. Ez egy végszámla, ház eladás után. 07 26 volt a befizetés határideje. Akkor is gond lesz ha szept elején fizetem be?? Nem 60 nappal a befizetés határideje után kapcsolnak??

Ügyfélszolgálatra bejutni?? Lehetetlen. 1 héten 1x van, akkor meg 2 km sor. Telefont bacnak felvenni.

2022. aug. 19. 11:11
 8/18 anonim ***** válasza:

Ház eladás???

Ha eladtad,addig hogyan írták át a közműveket az új tulaj nevére,amíg a réginek van tartozása?

Ugye nem az egész ház árát tippmixelted el?

2022. aug. 19. 11:34
 9/18 A kérdező kommentje:
Kifizettem minden számlát könyörgöm. Ez az utolsó végszámla, amit az átíráskor kiallitottak. Mi a türelmi idő, azt írja már meg valaki!!
2022. aug. 19. 12:08
 10/18 anonim ***** válasza:
6%

ha eladtad , akkor ráérsz , azt az órát már nem használod.

sok szerencsét a tipp mixhez.

2022. aug. 19. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!