Gázszámla változik?
Figyelt kérdés
Most 18 ezer forint általányt fizetek ez az összeg megmarad vagy csak a 144-et tudom fizetni olcsó áron ami kB 15-16 ezer és a többit rendes áron vagy marad a 18 ezer és év végén számolunk el?2022. aug. 2. 10:38
1/10 anonim válasza:
Jó kérdés, a válaszra én is kiváncsi vagyok. Mi kabe 17 ezret fizetünk így, és az éves összegzésnél közel 70 ezret utólag. Most ez brutális lenne, lévén az átlagfogyasztásunk 177 m3.
2/10 A kérdező kommentje:
Nekem simán fedi az összeg, vissza szoktam kapni 50 ezret kb
2022. aug. 2. 11:44
3/10 anonim válasza:
a kérdés, hogy ha már sokat fogyasztasz mit szeretnél?
most havi 20000.- többet fizetni
vagy évvégén egyben kifizetni a plusz 220000.- Ft-ot??
4/10 anonim válasza:
2# 177m3 az szép, mert tavaly nem figyeltél a fűtésre.
az idén simán csökkenthető, odafigyeléssel 15-20 %-al.
és már ott is vagy 144m3.
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem simán elég a 144 de most nem is az a kérdés hanem az hogyha én most 18 ezret fizetek akkor ezentúl úgy lesz hogy a 144et kifizetem sima áron a többit drágán vagy marad nekem a 18 ezres összeg és év végén visszakapom?
2022. aug. 2. 12:21
6/10 anonim válasza:
akkor szólj be nekik , hogy csökkentsék 144 m3 a havi átalányod.
7/10 anonim válasza:
... vagy ha érzed, hogy 144 alá is tudsz menni, akkor annyit mondj nekik.
8/10 anonim válasza:
... és kérdés még, hogy mikor lesz aktuális az éves leolvasás?
9/10 anonim válasza:
Nem szoktam ilyet írni négyes, de a válaszod nagyon buta.
2-es
10/10 anonim válasza:
9# ez van heles a mek latasok nem te neked keelltt vona olvni
az 1# nek irodott
legkozelb mas levelet ne olvasd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!